24.3 C
Vaslui
01-iul.-2022

La Cupa „Andreea Rãducan”, gimnastele din Bârlad au condus detasat, obtinând cele mai multe medalii de aur! (FOTO, VIDEO)

SUCCES… La cea de a X-a editie a Cupei „Andreea Rãducan”, desfãsuratã pe 21 mai la Bârlad, cele 13 gimnaste de la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad participante la concurs au obtinut un succes rãsunãtor. Toate au obtinut medalii, urcând pe podium si la individual compus si la fiecare aparat la care s-au calificat. Peste 100 de gimnaste care se antreneazã la sapte cluburi din tarã, au participat la cea de-a X-a editie a Cupei „Andreea Rãducan.”, la care au fost prezenti fostul antrenor national al Andreei Rãducan, Octavian Bellu si Mihai Covaliu, campion olimpic la scrimã si presedintele Federatiei Olimpice Române. Concursul este dedicat gimnastelor din categoria junioare III, de nivel 6 si 7, cu vârste cuprinse între 8 si 10 ani. Toate gimnastele participante la concurs au primit premii în produse, iar sportivele de pe podium au cîstigat si premii în bani, diplome si trofee, în functie de performanta obtinutã în cadrul competitiei. Pe lângã Clubul Sportiv Scolar (CSS) Bârlad, au evoluat în concurs gimnaste de la CSM Onesti, CSS Focsani, SCM Bacãu, CSS Steaua, CSA Steaua, CS Dinamo Bucuresti.

Prezentãm mai întâi rezultatele de exceptie obtinute de gimnastele de la CSS Bârlad, antrenate de Ana-Maria Iordache, Liviu Iordache, Paula Fotache, George Crupenschi si Sebastian Panaite :

La nivel 7, Seria B, Gabriela Rosca a obtinut medalie de aur la individual compus, medalie de aur la paralele, precum si argint la sãrituri si sol. Colega ei, Patricia Darie, a obtinut bronzul la paralele. Marina Popa a cîstigat bronz la bârnã.

La nivel 7, Seria A, Miriam Giuscã a cîstigat argintul la individual compus. De asemenea, a reusit sã obtinã medalie de aur la bârnã, argint la sol, paralele si sãrituri. Colega ei, Giulia Cismaru, a luat bronzul la individual compus, bronzul la bârnã si împreunã cu Maria Costa, bronzul la sol. Bronz au mai cîstigat si Alexandra Balan la sãrituri si Ecaterina Cãldãraru la paralele.

La nivelul 6, Seria B, Andra Bucãtaru a obtinut locul I la individual compus, locul I la sãrituri, locul I la paralele, locul III la bârnã si sol. De asemenea, Andra Bucãtaru a obtinut si premiul Elegantei. Colega ei de club, Ilona Balan, a reusit sã obtinã argintul la individual compus, aurul la bârnã, argint la sol si sãrituri si bronz la paralele.

Rezultatele celorlalte gimnaste de la cluburile participante

La Nivelul 7, Seria B, s-au remarcat Ada Popescu, de la CSS Focsani, care a obtinut aurul la sãrituri, Sofia Ștefan, de la CS Dinamo, care a obtinut aurul la bârnã si sol. La Nivelul 7, Seria A, Anastasia Stancu, de la CS Dinamo, a obtinut medalie de aur la individual compus, sãrituri, paralele si sol. La Nivelul 6, Seria A, o evolutie foarte bunã a avut Adelina Bãdic, de la Onesti, care a obtinut aurul la individual compus, sãrituri, paralele, bârnã si sol. La Nivelul 6, Seria B, s-a remarcat Ana-Maria Nedelcu, de la CS Dinamo, care a cîstigat aurul la sol.

Cupa de Gimnasticã Andreea Rãducan a luat nastere în 2011, concursul fiind organizat cu scopul de a   aduce   spiritul  marilor   competitii   internationale   în   mijlocul   micutelor   gimnaste. Competitia   este organizatã de campioana olimpicã si mondialã Andreea Rãducan, în orasul sãu natal, Bârlad. Cupa Andreea Rãducan este inclusã în calendarul national sportiv de cãtre Federatia Românã de Gimnasticã.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. N-am stiut ca s-a infiintat (inventat de VN) un nou organism sportiv: Federatia Olimpica Romana!!!! Federatiile sportive se organizeaza pe ramuri de sport. Se numeste Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) – organismul al carui presedinte este Mihai Covaliu. Dar autoarea articolului este pe langa subiect. De altfel nu a vazut-o nimeni prin sala in ziua competitiei. A primit informatii si fotografii de la altcineva si a scris. Ziarista de doi bani…. Alti ziaristi au stat in sala toata ziua, au luat interviuri personalitatilor venite, au filmat, au fotografiat, s-au informat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here