VIDEO. Mașină de Poliție filmată în timp de circula pe contrasens. Ce a pățit șoferul

O autospecială de Poliție a fost filmată în timp ce circula pe contrasens la ieșirea din orașul Tecuci. Autospeciala nu avea semnalele luminoase pornite, iar comandanții Poliției Galați au solicitat o anchetă. Ulterior, polițistul care se afla la volan a fost identificat a fost sancționat cu avertisment și a rămas fără permisul de conducere timp de 60 de zile.

Autospeciala de Poliție a fost filmată cu camera montată la bordul altei mașini. Ulterior, imaginile au ajuns pe Facebook, iar șefii Poliției au comandat o anchetă. Incidentul s-a produs în urmă cu cinci zile, pe DN 581, la ieșirea din orașul Tecuci.

 

Autospeciala de Poliție a fost filmată cu camera montată la bordul altei mașini. Ulterior, imaginile au ajuns pe Facebook, iar șefii Poliției au

Au fost dispuse verificări”, au confirmat reprezentanții IPJ Galați, la solicitarea Mediafax.

Ulterior, plițistul care a condus autospeciala pe contrasens a fost identificat. El a fost sancționat cu avertisment și a rămas fără permisul de conducere timp de 60 de zile.

„În urma verificărilor efectuate, a fost identificat polițistul care, în data de 6 martie a.c., a condus autospeciala în cauză, pe D. N. 581, la ieșirea din municipiul Tecuci. Acesta a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor art. 101 alin. (3), lit. d) din O.U.G. 195/2002, fiindu-i, totodată, reținut permisul de conducere, în vedere suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Autospeciala de Poliție a fost filmată cu camera montată la bordul altei mașini. Ulterior, imaginile au ajuns pe Facebook, iar șefii Poliției au comandat o anchetă pentru a se afla în ce împrejurări s-a produs incidentul. …https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/video-masina-de-politie-filmata-in-timp-de-circula-pe-contrasens-1466344
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ