spot_img
29 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

VIDEO | Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, interviu exclusiv pentru Vremea Nouă! Dezmățul unor primari care fac acțiuni electorale din bugetele primăriilor, luat în vizor

- Advertisement -

VIZITĂ DE LUCRU… Cu ocazia punerii în funcțiune a echipamentelor performante, cu care de acum înainte va fi dotată vama Albița, în vederea scanării performante a autovehiculelor și a camioanelor, în PTF Albița au venit Marcel Mutescu, președintele Autorității vamale Române, și Marcel Boloș, Ministrul Finanțelor. Este un moment important pentru vama Albița, întrucât, din cauza vechiului Rapiscan, închiriat de la o firmă privată, au fost mari probleme, sesizate inclusiv de angajații punctului vamal, de-a lungul timpului. Printr-un proiect european amplu, derulat la nivel de țară, s-a trecut la dotarea cu aceste echipamente moderne. Valoarea totală a proiectului este de 34,5 milioane de euro, prin PNRR, dar se adaugă și contribuția de la bugetul de stat.

Marcel Boloș, despre primarii care cheltuie în neștire banii primăriilor pe acțiuni electorale, dar riscă și să piardă: „Nu cred că este o practică ortodoxă”

Ministrul liberal, Marcel Boloș, în drumul spre Albița, a poposit la Huși, unde a oferit un interviu în exclusivitate pentru cotidianul Vremea Nouă. Între alte teme discutate, precum impozitarea pe veniturile microintreprinderilor, Ministrul Boloș a vorbit despre primarii care se dau în stambă în aceste zile, cheltuind fără limită bani din bugetele primăriilor pentru campania electorală, riscând ca în a doua parte a anului să aibă visteriile goale. Mai mult decât atât, unii au „șansa” nici să nu mai câștige un mandat, lăsându-și succesorul să gestioneze conturile administrației locale aproape goale. „Partea aceasta, ca să îl lipsească pe următorul primar de buget, nu cred că este o practică tocmai ortodoxă. Noi analizăm, ca să avem reguli care să ducă la o bună utilizare a banilor în folosul oamenilor. Noi, la nivelul ministrului de Finanțe, analizăm un pachet de măsuri care să asigure o bună funcționare a primăriilor în toată această perioadă”, a spus Ministrul Marcel Boloș.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Luminile sunt stinse în România de peste 30 de ani…ei candidează, ei dansează.. populația tot pe intuneric. Culoarea este tot nonculoare…indiferent de vot! Oare când o sa fim lăsați sa ridicam și noi capul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.