spot_img
20.6 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

VIDEO | Minori de 10-11 ani, din Vaslui, prezenți la un concert cu versuri obscene: “ce țigancă frumoasă, cum dă din găo_ză”

- Advertisement -
REBEL… Printre copiii prezenți la concert se numără și fiul unei persoane publice din oraș. Băiatul a plecat la concert împreună cu prietenii, toți minori, fără a avea acordul părinților.

VERSURI OBSCENE… Controversatul traper Gheboasă a susținut, zilele trecute, înainte de a ajunge la Untold, un concert în municipiul Vaslui. Evenimentul a avut loc la Clubul Pescarilor, iar în public s-au aflat mai mulți copii cu vârste între 10 și 14 ani, unii dintre ei neînsoțiți de părinți. Melodiile traperului Gheboasă sunt pline de versuri obsence. Iată câteva dintre ele: “Dă-i țiganca, / Rupe-i banca. / O, ce țigancă frumoasă, / Cum dă din găo_ză, / Filme de groază”.

Printre copiii prezenți la concert se numără și fiul unei persoane publice din oraș. Băiatul a plecat la concert împreună cu prietenii, toți minori, fără a avea acordul părinților. “Când tatăl e plecat cu munca și nu prea mai stă pe acasă, se mai întâmplă și astfel de lucruri. Trecem prin peripețiile adolescenței și trebuie să îi avem în atenție. Am avut o discuție serioasă cu el încă de atunci”, a povestit părintele unuia dintre copiii prezenți la concertul traperului. Cum au reușit aceștia să intre la eveniment deși nu erau însoțiți? Răspunsul e învăluit în mister. Organizatorul concertului susține că minorii sub 14 ani au fost însoțiți de părinți, iar cei cu vârste între 14 și 16 au avut la ei un “acord parental”. Imaginile de la concert, în care apar și minorii, au fost publicate pe pagina de Facebook a clubului fără a le proteja identitatea.

Gheboasă, sau Gabriel Gavriș pe numele său real, este un tânăr de 21 ani, cântăreț, care s-a făcut remarcat cu piesa „Dă-i țigancă”, al cărei videoclip a adunat până în prezent 14,5 milioane de vizualizări pe YouTube. Cu piesa „Dacă n-ai bani” și-a depășit recordul: a făcut 31 de milioane de vizualizări în doar trei luni. Multe dintre melodiile sale sunt obscene și îndeamnă la consum de droguri și violențe. Tânărul a atras un val de controverse după apariția sa la Untold. Expertul antidrog a semnalat în spațiul online că “trebuie să ne apărăm copiii de influencerii negativi”: “aceștia sunt indolii copiilor noștri! Acum, la Untold. Versuri: <Dă-i țigan_a, / Rupe-i banca. / O, ce țigan_ă frumoasă, / Cum dă din găo_ză, / Filme de groază, / Este jegoa_ă>. “Idolul” ăsta mai are o piesă, “Droguri și piz_e”. Scuzați-mă pentru limbaj! Să ne protejăm copiii!”.

Copii de 10-11 ani, în primul rând la concertul lui Gheboasă de la Vaslui

Înainte de concertul de la Untold, Gheboasă a susținut un spectacol la Vaslui. Pentru a participa, tinerii au plătit bilete în valoare de 50 lei/70 lei – dacă biletul era achiziționat în seara evenimentului. Din imaginile publicate pe pagina de Facebook a organizatorului – Club Bliss – se observă cum, în primă linie, s-au aflat minorii. Printre ei se numără și fiul unei persoane publice din oraș, care a recunoscut că al său băiat s-a dus de capul lui la concert și că întâmplarea a fost o lecție pentru familia sa. Vremea Nouă a încercat să afle de la administratorul Clubului Bliss care au fost motivele pentru care s-a permis acceptul copiilor la concert, dat fiind faptul că pe afiș este precizat “16+ Event”, cine i-a însoțit pe copii și dacă i-a informat pe adulții care i-au însotit că prezența copiilor mai mici de 12 ani nu este încurajată din cauza sunetului și a luminilor puternice.

Administratorul clubului a transmis, într-un punct de vedere, că “la acest eveniment au fost respectate întru totul prevederile Legii nr. 287 / 2009 în vigoare de la 01.10.2011 privind Codul Civil, articolul 258 și urmatoarele, precum și Legea nr. 286 / 2009 în vigoare de la 01.02.2014, articolul 113 și următoarele. Petrecerile în aer liber organizate de Club Bliss urmăresc realizarea unor evenimente ce acoperă o plajă largă de categorii de vârstă și exigențe muzicale. Afișele precizează “16Âevent” pentru că minorii care au împlinit vârsta de 16 ani la data susținerii evenimentului vor avea accesul liber în locatie, pe când cei care nu au împlinit această vârstă pot intra doar în baza acordului parental sau în prezenta tutorelui legal. Acest tip de abordare a accesului în locații se poate regăsi, de altfel, și la cele mai cunoscute festivaluri internaționale. Copiii sub 14 ani, prezenți la eveniment au fost însoțiți de unul sau ambii părinți, iar cei peste 14 ani au facut dovada acordului parental, respectiv formularul pe care vi l-am pus la dispoziție”.

Club Bliss: “fiecare părinte a consimțit asupra intensității sunetelor, luminilor, spațiului în care s-a desfășurat evenimentul”

De asemenea, administratorul clubului a mai precizat: “ținem să precizăm că avem o deschidere aparte față de categoriile de adolescenți și preadolescenți și datorită colaborărilor pe care le-am avut și le avem cu organizații non-guvernamentale al căror cîștig nu se cuantifică financiar (pentru că scopul este întotdeauna unul caritabil), ci la nivel de dezvoltare personală, fiind angrenați de noi în organizarea unor evenimente prin stimularea creativității, comunicării și abilităților de planificare. Atât sunetele, cât și luminile nu au suferit modificări/amplificări datorită faptului că s-a susținut un concert în acea seară. Considerăm că fiecare părinte a consimțit atât asupra intensității sunetelor, luminilor, spațiului în care s-a desfășurat evenimentul, precum și asupra artistului prezent înainte de a achiziționa biletele. Astfel, vorbim despre o alegere informată, documentată și asumată asupra specificului evenimentului, a genului muzical și a contextului general. Petrecerile în aer liber și artiștii pe care i-am selectat pentru acest sezon au ca scop divertismentul publicului tânăr din Vaslui. Considerăm perioada de vară ideală pentru a demonstra că și în Vaslui se pot realiza evenimente destinate tinerilor și că nu este necesar să se îndrepte către orașele vecine. Ca urmare a măsurilor luate, nu s-au inregistrat evenimente negative”, se arată în punctul de vedere al clubului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

13 COMENTARII

 1. I-a venit randul lui dobarceanu sa fie luat la ochi de ziar. Cam greu. Vedeti ca e implicat intr-un dosar cu droguri, unde din acuzat, este martor, adica turnator. Explicatiile date de el si de „duamna” sa sunt puerile,pentru copii de 5 ani jumate, ca a respectat, ca bla bla…nu a respectat si nu respecta nimic, pentru el concurenta inseamna sa toarne mentorul si noblesul, sa indoaie alcoolul si sa aduca la paza angajati ai politiei romane. Apropo, chiar toate institutiile dorm? Oamenii aia sunt militari, nu politisti locali, cum e posibil sa fie lasati sa lucreze ca paznici fara nici o problema?

  • Militari sunt in capul tău de drogalau.Ai scăpat la net si te-ai apucat de mâncat cacat Meiță? Da de ce nu spui tu la ultimile tale petreceri cati minori ai avut ,mai exact la Jador si Bogdan de la Ploiești !Se vede clar pe poze si filmări ca era plin de minori si nu erau la vreo piesa de teatru .Si mai spune tu ca tot aduci vorba de dosare , cam cine vinde droguri la tine la petreceri ?Vrei sa fie sesizate organele competente ?Pai sa se înceapă cu DICOT si sigur te lasă fără un paznic si poate te ascunde si pe tine ca acum nu mai ai spate de la tovarășul tău Laza.Mănânci cacat fără nici o baza da uiți ca dacă se apuca lumea se te ia la puricat e deranj mare .

 2. Ăștia sunt părinții de azi! Se prefac ca habar nu au ce le fac odrasele! Mi-e greu sa cred ca nu și-a auzit niciodată plodul ascultand mizerii. Dar nu le pasa! O nație de maneliști ! Tzanca, Jadore duduie prin mașinile așa zișilor intelectuali.

  • Coco te-ai trezit din beție ?Stii bine ca ești cel mai slab lucrător care a existat vreodată la SAS.Ia spune tu la lume cam la cate stagii si concursuri ai participat ?Fix nici unul .De ce? De slab si de fricos !!Asa ca marș in plm de bețivan !

   • Grisa ….sau cine oi fi tu ….din păcate JEGULE …dacă era bețiv nu avea atâtea lucruri bine organizate. Știu ca au fost politistivcare erau campioni la sport și au fost omorâți în misiuni….la ce I ar folosi concursurile alea. Ești un jeg și un frustrat ….rapanul e

 3. Dragi părinți…sa nu va fie teama pentru ca la concert au fost „inpacati ” sa păzească acest spectacol Polițiști de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Vaslui în ținută civila …fapt ce o demonstrează din pozele de pe site-ul BLISS unde este surprins polițist SAS la datorie

 4. Când va mai simtiti jigniți ca europenii va fac țigani gândiți-vă pe cine idolatrizează copiii voștri, pe cine idolatrizati voi , cum se comporta românii în general peste tot . O nație de țigani nespălați care își dau cu ghioaga pt un loc de parcare sau care se taie pt un cur de muiere , oameni care fura mărunțișuri din supermarket

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.