spot_imgspot_img
13.1 C
Vaslui
04-mart.-2024

VIDEO | Minunea care i s-a arătat vedetei americane Jonathan Jackson când a ajuns la Vaslui

- Advertisement -
Jonathan Jackson

EXCLUSIVITATE… Jonathan Jackson, celebrul cântăreț, actor și scriitor american, câștigător al cinci premii Emmy, a acordat un interviu în exclusivitate ziarului Vremea Nouă în care a făcut o mare destăinuire. “Când am aterizat, deodată ce-am pus picioarul pe pământ românesc, soția mea a zis că s-a simțit vindecată” a spus vedeta de la Hollywood, întrebat de cum s-a simțit în România, mai ales aici, în Moldova, considerată de mulți creștini Grădina Maicii Domnului. Jonathan Jackson i-a uimit pe tinerii ortodocși vasluieni veniți la întâlnirea de duminică din Parcul Copou, spunând în Limba Română, Rugăciunea Inimii: “Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine, păcătosul!” Acesta a mărturisit că nu știe foarte multe cuvinte în limba română, doar magicile cuvinte “Hristos a Înviat!” și mulțumesc. De asemena, acesta a spus că în 2007, când filma în România pentru o casă de producție din Hollywood, i-a auzit pe români cum se salută de Paște timp de 40 de zile, cu Hristos a Înviat și spune că acela a fost momentul de cotitură care au contribuit decisiv la convertirea sa către credința creștin ortodoxă. Astăzi acesta consideră că ortodoxia este credința adevărată ce trebuie urmată.

După patru ore de discuție cu tinerii ortodocși din Vaslui, celebrul actor și cântăreț american, stabilit acum în Irlanda, a avut amabilitatea să ne acorde un scurt interviu. Nu am vorbit de cariera sa, nici de filmele sale cu care s-a consacrat (General Hospital, Tuck Everlasting sau celebrul documetar despre viața sfântului Iosif Isihastul filmat pe muntele Athos), ci doar despre cum s-a simțit în Vaslui. Citiți mai jos răspunsul la cele trei întrebări adresate de reporterul Vremea Nouă.

Reporter: Cum v-ați simțit în Vaslui? Ați simțit o energie anume?

Jonathan Jackson: Am început cu o Sfântă Liturghie (n.r. la biserica Sfinților Apostoli Petru și Pavel din Vaslui). A fost foarte frumoasă, deosebită. Am simțit multă bucurie. Am fost aici, în acest spațiu minunant (n.r. Parcul Copou) cu mulți tineri. Am vizitat multe mănăstiri săptămâna aceasta (n.r. mănăstirile Neamț, Voroneț, Putna și Sihăstria Putnei). Am experimentat și am trăit această parte a României.

Reporter: Am văzut că știți în Limba Română rugăciunea inimii. Ce ați simțit aici, în Grădina Maicii Domnului, când v-ați rugat și ați spus aceste magice cuvinte?

Jonathan Jackson: Da, am simțit ceva special în mănăstirile pe care le-am vizitat, mai ales istoria pe care o aveți aici. E, de asemenea, ceva special, și părinții, și maicile și frumusețea oamenilor. Când am aterizat, deodată ce-am pus picioarul pe pământ românesc, soția mea a zis că s-a simțit vindecată.

Reporter: Ce le transmiteți tinerilor vasluieni, care încă se mai îndoiesc de calea cea dreaptă a credinței?

Jonathan Jackson: Hristos este dragoste! Este Același, ieri, astăzi și mâine. Nu contează cât de mult înaintăm. El ne așteaptă cu brațele deschise să ne primească.

Apoi, pentru cititorii Vremea Nouă, a spus Rugăciunea Inimii în Limba Română: “Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine, păcătorul!”.

Jonathan Jackson a scris câteva cuvinte în Cartea de Onoare a Vasluiului

La finalul discuțiilor, acesta a semnat în Cartea de Onoare a Municipiului Vaslui, unde a scris și câteva rânduri, la inițiativa consilierului local PSD, Alexandru Barbu, pe care l-a urcat la rang de președinte al Consiliului Local, adică de șef al majorității de PNL-USR (sic!): „Președintelui Consiliului Local, vă mulțumesc pentru ospitalitate! Ne vom aminti mereu de acest moment unic!”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

 1. Multi psihopati in lumea asta!
  Cu ceva timp in urma unul la fel ne invata cum respecta extraterestrii dreptul la proprietate, adica l-a urmarit OZN-ul pana la poarta apoi a plecat. La fel si asta s-a simtit patruns cand a pus piciorul pe pamant. In aer nu e nimic, dar cica la contact direct cu pamantul s-a simtit…patruns. 🤣🤣🤣

 2. De unde a mai apărut și prostia asta cu grădina maicii domnului?
  Cum e posibil ca Grădina Maicii Domnului sa fie ea mai corupta din UE ? sa fuga populația pe capete din gradina domnului ?:)) penibil

  • Pentru popi chiar este
   Ca in majoritatea tarilor muncesc, nu freacă menta o întreagă armata de popi, finanțată inclusiv cu salarii de la stat, cu proprietăți private și afaceri fără nici o taxa, cum sa nu fie gradina maicii domnului pentru ei 😀

   • Multumiti-i uzurpatorului de ignatie…el l-a adus , cică….sa spuna vasluienilor cum a fost „patruns”..
    .ferească Sfântul…cati bani i-a dat? Ca nu a venit gratis …ignatieee……lasa-ne si duteeeee…ia-ti neamurile pe care le-ai pus în funcții la episcopie,si dispari neterminatule! Huoooooooooo

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.