spot_imgspot_img
6.5 C
Vaslui
26-feb.-2024

VIDEO | Moda „Clotilde”, cu șobolanii la promenadă pe străzi, a pătruns în forță și la Huși!

- Advertisement -

BIZAR… S-au înmulțit rozătoarele prin Huși, în așa fel încât și-au făcut galerii cu ieșire la trotuare și, din când în când, mai pleacă la promenadă ziua în amiaza-mare! Azi, de pildă, pe strada A. I. Cuza, trecătorii i-au putut vedea pe „curajoși”, ba chiar i-au și filmat. Copiii s-au speriat, iar imaginea dezgustătoare i-a făcut pe unii să critice situația: „Ne mănâncă șobolanii în mijlocul orașului. Împărțim trotuarele”, a exclamat, revoltată, Ana, cea care a și surprins imaginile cu rozătoare. „S-a făcut oare vreodată o deratizare în acest oraș?”, a fost o altă reacție. „Noi avem magazin aici de aproape 8 ani și îi vedem. Dar e adevărat că în ultima vreme s-au înmulțit, nu erau atâția. Vin de pe la blocuri, de pe la containerele de gunoi, noi ce putem face? Am mai pus otravă în găurile acelea, dar fără succes. E ceva urât, focar de infecție, dar cumva ne-am învățat. N-ați văzut că și la București, unde e lumea mai civilizată e plin de șobolani? S-o fi luat moda de la doamna primăriță Clotilde, că dânsa a lansat moda asta cu șobolanii pe străzi, ca animăluțe de companie. Asta e, ne luăm și noi după Capitală, că după cine să ne luăm?!”, a spus, făcând haz de necaz, unul dintre comercianții de pe strada A. I. Cuza, din municipiul Huși.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Ce – i drept, autoritățile locale nu au fost niciodată interesate de acest subiect. Nu se vrea? Nu se poate? Dezinteres total.

  2. Pai si ” contribuabilul” ce face? Sta si se uita? Suna si asteapta vreo minune? Cu multi ani in urma , in satul de unde provine, murdar pe picioare de noroi, ce facea? Pe cine suna? Ca nici masina de tocat carne nu avea…sa nu mai zicem de telefon mobil…noroc ca a venit la oras….

  3. Băăăăăăăăăă am vazut că fostul primar DIAMANT de la S1 care a ciordit milioane de euro se pregăteşte să meargă niţel la bulău , am mai vazut ca acestă doamna de la S1 vrea să recupereze 200 milioane euro – cel mai mare furt din bani publici din România – cauzat de administrațiile PSD și PNL , am mai vazut că procurorii au început clasarea plângerii PSD prin care au acuzat-o că ar fi furat voturi şi am mai vazut că a pornit lupta cu mafia ………..vai de voi pe băncuţă cu pnguliţa de sorică !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.