2.2 C
Vaslui
03-dec.-2022

VIDEO| „Mosailov iluministul”, mesaj pentru interlopii care dau bani lãutarilor: „de ce nu te duci tu la tatãl tãu si îi dai 5000 în mânã si îi spui ?”

- Advertisement -

„VEDETÔ… Un filmulet fãcut recent de interlopul Ionut Mosailov a devenit viral pe internet dupã ce a fost distribuit de celebrul personaj din mediul online Ionicã Nebunu’. Îmbrãcat într-un tricou Gucci, cu dintii proaspãt albi si operat la nas, Mosailov aduce „luminã” în rândul „interlopilor” care aruncã cu bani în lãutari. Acesta le tine un discurs despre cumpãtare si ajutorul pe care nu de putine ori uitã sã-l acorde pãrintilor. „Eu le mai spuneam la ãstia <bãi, frate, uite ai dat 5000 în seara asta la lãutar, de ce nu te duci tu la tatãl tãu si îi dai 5000 în mânã> si sã îi spui <ia, tatã!>. Gânditi-vã câtã bucurie au niste pãrinti, cã nu avem toti pãrinti bogati si când i-ai dat 5000 mii, care i-ai dat la lãutar, i-ai aruncat practic, cã ãla a uitat de tine în secunda doi, dacã îsi aduce aminte, îsi aduce minte cã a prins un fraier…”, a spus Mosailov într-un filmulet distribuit apoi de Ionicã Nebunu’ cu urmãtoarea descriere: „Iluminismul a fost o miscare intelectualã, filosoficã si culturalã, având drept scop rãspândirea „luminilor” în rândul maselor. Mosailov are dreptate”. Foarte multi internauti i-au dat dreptate vasluianului, însã ce nu stiu o parte dintre ei e cã si Mosailov fãcea acelasi lucru în urmã cu ceva vreme, iar filmuletele din mediul online sunt o dovadã vie a acestui lucru. La nunta de acum doi ani, a aruncat cu bani „fãrã numãr, fãrã numãr, euro” spre încântarea lãutarilor.

Ionut Mosailov încearcã din rãsputeri sã-si refacã imaginea de dur, sifonatã de zilele petrecute în arest anul trecut, dar mai ales de filmuletul prin care îsi cere iertare cã este smecher de smecher. Zilele trecute acesta a pus un nou filmulet pe retelele de socializare în care vorbeste cu tâlc si întelepciune despre obiceiul „interlopilor” de a da bani lãutarilor ca sã se simtã „smecheri”. Mosailov spune ce sfaturi le-a dat prietenilor care fac asta, dar a uitat sã se includã si pe el: „fac video-ul ãsta special pentru ãstia care joacã la aparate si dau bani la lãutari. Bãi, fratilor, începem cu ãstia care dau bani la lãutari, cã mi se pare o mare prostie. Am avut si eu prieteni care îi mai am si au mai dat o mie, douã mii, trei-patru-cinci mii la lãutari într-o searã. Eu le-am spus <bãi, fratilor, de ce dai tu bani lu’ ãla sã-ti spunã numele tãu, cã dacã tu esti fraier, tot fraier ai sã rãmâi toatã viata, indiferent cã îti spune ãla cu tu esti smecher>. Deci, tu, ca persoanã, si orgoliul tãu, si cine esti tu, si cum te impui în orice situatie, cum te respecti tu pe tine, asa te respectã si lumea din jur. Nu te schimbã o vorbã de-a lãutarului spusã la vrãjeala de a lua banii. Îi dai bani ca sã spunã vorba aia. Tu esti nimeni cã i-ai dat bani sã spunã vorba aia. Eu le mai spuneam la ãstia <bãi, frate, uite ai dat 5000 în seara asta la lãutar, de ce nu te duci tu la tatãl tãu si îi dai 5000 în mânã> si sã îi spui <ia, tatã!>. Gânditi-vã câtã bucurie au niste pãrinti, cã nu avem toti pãrinti bogati. Eu, unul, nu. Eu îi ajut tot timpul. Nu avem pãrinti bogati si când i-ai dat 5000 mii, care i-ai dat la lãutar, i-ai aruncat practic, cã ãla a uitat de tine în secunda doi, dacã îsi aduce aminte, îsi aduce minte cã a prins un fraier…”, spune Mosailov.

Mosailov, cu ochii în lacrimi: „bãi fratilor, ia, mã, si ajutati-vã pãrintii, ajutati-vã familia…”

Discursul acestuia intrã, apoi, pe o notã sensibilã: „Bucuria la pãrintii ãia, cã sãracii se chinuie sã aibã si ei, sã strângã o pensie, sã aibã… Când te duci la ei, nu stiu ce sã-ti mai dea… Eu mã gândesc cã am douã fetite, mã gândesc pe viitor cã bucuria mea o sã fie sã le dau eu lor bani. Uite, îmi dau lacrimile dacã mai vorbesc mult despre chestia asta, mã sensibilizeazã… Ce sã vã mai zic, bãi fratilor, ia, mã, si ajutati-vã pãrintii, ajutati-vã familia… Ati vãzut cã în ziua de astãzi lãutarii sunt smecheri, sunt si interlopi, si bãtãusi. Pe banii vostri, ei sunt smecherii vostri, ati înteles? Ce e asta, fratilor? Sã dai bani la unu’, a doua zi sã îl vãd cã se plimbã în ditamai masina. Da, frate, iei un lãutar, nu spune nimeni sã nu-i dai bani, dar la nuntã, când e nunta ta, îl plãtesti cât trebuie, nu abuzezi, la un botez, ca sã se simtã lumea bine, dar nu ca sã te simti tu smecher… Pentru ãstia care vã credeti smecheri, care vã credeti interlopi, nu e nicio smecherie sã arunci cu banii…”.

Internautii: „Azi dã 5000 la lãutari si mâine moare de foame”

Multi internauti i-au dat dreptate. Iatã câteva dintre comentarii: „Foarte mare dreptate ai, sunt multi naivi care dau banii la lãutari, aceia sunt oamenii de nimic, care muncesc o lunã întreagã si îi dau o datã la smecherii de cântãreti”, În sfârsit cineva care spune adevarul în fata lãutarilor si <smecherilor>”, „Azi dã 5000 la lãutari si mâine moare de foame”, „Asa concep si eu! Mai bine îi dau la copiii mei, decât sã-i dau la lãutari! Sunt foarte nesimtiti lãutarii. Am vãzut cu ochii mei la o petrecere, era Jean de la Craiova, a dat un om la dedicatii pânã si-a golit portofelul, când nu a mai avut bani, a zis sã-i facã o dedicatie, la care Jean spune: <pãi, ce facem, cântãm sau stãm sa facem dedicatii? Penibil”, „Bravo, mãi, bãiatule. Vorbe adevãrate, cã multi lãutari nu au nicio valoare, au fost zugravi sau soferi si au ajuns lãutari, nu muzicanti”. Unul dintre internauti, însã, l-au recunoscut: „ãsta e ãla de la Vaslui care a fost oprit si amendat de Politia Românã si a rãmas foarte indignat cã amenda a fost mult prea micã pentru valoarea lui, ba chiar a reprosat politistilor cã a consumat de douã milioane benzinã asteptând procesul verbal”.

Dan Salam: „fãrã numãr, fãrã numãr, euro, din partea fratelui meu Mosailov”

Ce nu stiu o parte dintre internauti si nu a recunoscut nici Mosailov este cã si el a aruncat cu bani în lãutari, iar dovadã stau chiar filmuletele de la nunta sa. Petrecerea cu fast a fost organizatã acum doi ani pe terasa unui restaurant cu piscinã. Atmosfera a fost întretinutã de formatia lui Dan Salam din Bucuresti. În timp ce pe terasã manelele rãsunau, mirele a aruncat cu bani spre încântarea lãutarilor. Si el a dat bani sã-si audã numele. „Fãrã numãr, fãrã numãr, euro, din partea fratelui meu Mosailov”, a spus solistul formatiei. Atunci mirii au avut parte si de musafiri nepoftiti. La petrecere au sosit si politistii, Mosailov fiind client al oamenilor legii, prin scandalurile în care a fost implicat. A scãpat, pentru cã organizatorii, dar si invitatii, s-au conformat restrictiilor impuse de pandemie si la ora 24 petrecerea s-a încheiat.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

15 COMENTARII

  1. De cand ciobanii au ajuns interlopi? Numai la Vaslui se putea asa ceva.Apropo cat face tablă aia de masina cu o culoare de prost gust, marca chevrolet?Mai bine pare pe jos decat sa ma fuck de ras cu masina de pizda.

  2. Ce articol,va plătește pe voi ciobanul asta cu figuri de sarantoc sa scrieți despre el? Da el lectii ce sa faci cu banii,pai mai bine îți țineai femeia sa o futi doar tu,nu și toată Austria 😂! Stai in banca ta și lasă figurile ca un tricou de ka Gucci nu te face Boier,șmecher te naști nu devii!! Panaramo!!!

  3. Sa îi aduc aminte cand arunca cu bani în lautari si il punea pe sclavul ala a lui sa îi adune ca mai apoi sa îi mai arunce încă odata sa vada lumea ca are bani ? Desi el avea 2000 de euro mari si lati? Ziaristii de doi lei altceva nu aveti ce scrie , toata ziua il venerati pe rasul asta , dar na cand esti un ziarist fripturist e de inteles

  4. VRN, chiar mă pui pe gândurii. Foarte des, indirect, promovezi opulenta acestui individ, Mosailov.
    Dar ANAF nu se poate sesiza pentru efectuarea de verificari? Secundo, daca produce în prezent, este activ, iar activitățile oneroase sunt supravegheate (ar trebui) și de alte structuri.

  5. Băaai,voi promovați interlopul asta de ani de zile și cînd Vasluiul devine ținta ironiilor pe internet tot voi sariți cu gura ,uitînd că sunteți la originea prezentării cazului !

  6. Halal articol. Va mai trebuia unul sa umpleți pagina? Prea multa atenție acordata acestui autoproclamat INTELOP. Totusi cred ca puteți mai mult de atât

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.