spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
26-mai-2024

VIDEO | Pericol de explozie la o stație Lukoil, după ce un acoperiș a fost purtat de vânt 200 de metri și l-a prăbușit peste un rezervor de gaz lichefiat (FOTO)

- Advertisement -

UPDATE:În aceste momente, pomperii intervin pentru a înlătura pericolul de explozie dintr-o stație de combustibil Lukoil. Se pare că vântul puternic a avariat o supapă de siguranță a rezervorului de gaz lichefiat. Zona a fost împrejmuită și militarii fac toate eforturile pentru a opri scurgerea de gaz și de a înlătura riscul unei explozii. Martorii povestesc că totul a pornit după ce un acoperiș a fost luat pe sus din zona restaurantului Clasic. A zburat aproximativ 200 de metri, prin aer și s-a prăbușit peste un autobuz, în stația de la Motor Grup.

De asemenea, o bucată din acoperiș s-a rupt și a căzut peste o mașină parcată în incinta stației de combustibili avariind-o în totalitate. Mai mult, bucata de acoperiș a rupt și supapa de siguranță a rezervorului de gaz lichefiat. Pentru a îndepărta pericolul, pompierii vasluieni fac tranferul gazului din rezervorul avariat, în alt rezervor și udă continuu cu apă pentru a înlătura orice pericol de explozie.

Municipiul Vaslui răvășit de o furtună de câteva minuteULTIMA ORĂ… O furtună începută brusc a reușit să facă ravagii în municipiul Vaslui. După câteva minute de vânt puternic s-au înregistrat copaci puși la pământ, acoperiș luat de curenții de aer și aruncat peste un autobuz sau un transformator a luat foc în zona Delea. Mai mult, o stație de carburant a fost devastată de vântul puternic. După o zi caniculară, cu temperaturi care au depășit 35 de grade Celsius, seara a venit peste oraș însoțită de ploi și vânt puternic. La scurt timp de la debutul furtunii, au fost anunțate și primele pagube. Un acoperiș a fost luat de vânt și aruncat peste un autobuz în care se aflau 4 călători. Din fericire, aceștia nu au fost răniți. Conform salvatorilor care au intervenit la fața locului, șoferul a avut câteva răni superficiale. De asemenea, un alt acoperiș a fost smuls de vântul puternic și a fost aruncat peste o conductă de gaz, în apropierea restauranului Clasic. Bilanțul provizoriu continuă cu un transformator care a luat foc în zona Delea sau cu brazii de lângă Palatul Prefecturii puși la pământ de furtună. De asemenea, în appropiere de Parcul Copou circulația este întreruptă după ce un copac rupt de vânt a căzut pe carosabil. Pe strada Smârdan, o creangă ruptă dintr-un copac a căzut peste o mașină și i-a avariat parbrizul. Mai mult, vântul puternic nu a lovit doar municipiul Vaslui. În maimulte zone din județ, furtuna a făcut ravagii. Astfel, pe DN 24, în zona Mărul de Aur, circulația este îngreunată de crengile rupte de vânt și aruncate pe șosea.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.