17.8 C
Vaslui
27-iun.-2022

VIDEO | NEDUMERIREA ZILEI: Cine are prioritate, Codul Rutier sau sentimentele?! Un polițist din Bârlad a nimerit în această dilemă!

CHESTIUNE… Un polițist din Bârlad este chemat să dea un răspuns lămuritor la următoarea problemă: dacă te întâlnești cu cineva drag în trafic și vrei să îi dai o îmbrățișare care nu suferă nicio amânare, ai sau nu ai voie să încalci Codul Rurier? Omul legii a fost surprins în această situație, pe strada Republicii, zona Stadion, din oraș, de către un șofer care avea o cameră de filmat montată pe bord. Imaginile afișate în spațiul public au dat prilejul multor comentarii, unele mai amuzante, altele de-a dreptul nervoase. „Uitați cum a parcat, ca să se ia în brațe cu ăla? E posibil așa ceva? Eu, dacă parcam așa, că-mi ardea să mă salut cu lumea, câtă amendă îmi luam, domnu’ polițist?”, a comentat un internaut. „Cum să respecte cineva regulile de circulație, dacă nu le respectă Poliția”, a fost un alt comentariu. „Lăsați omul în pace. De când are prioritate Codul Rutier în fața sentimentelor? Repede mai săriți cu critica. Să fiu eu sănătos de câte ori am plătit amenzi pentru contravenții și mai mici”, a spus, ironic, un alt șofer.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Dupa cum vedeti voi super soferi ….in zona nu este nicio masina…decat ei doi …de cacao sunteti voi soferi care nu respectati legea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here