spot_imgspot_img
spot_img
9.7 C
Vaslui
02-dec.-2023

VIDEO | “Nunta” pusă în scenă în ghetoul din Vaslui, cu manele la maxim, dedicații și “actori” în șlapi, a scăpat de ochii vigilenți ai Poliției Locale, aflați în… “concediu”!

- Advertisement -
NEPEDEPSIȚI… Petrecăreții de la blocul 32 care s-au jucat de-a nunta au scăpat neamendați! Echipajele Poliției Locale sunt mai puține în weekend și nu au fost “invitate la nuntă!

FĂRĂ SANCȚIUNI… Petrecăreții care s-au jucat, weekend-ul trecut, de-a nunta au scăpat fără nicio sancțiune în ciuda hărmălaiei pe care au făcut-o. Potrivit Poliției Locale, echipajele care patrulează prin oraș nu au știut de petrecere și nici nu au primit vreo sesizare din partea cetățenilor: “în ultimele două săptămâni nu s-a făcut nicio sesizare la blocul 32. În weekend sunt mai puține echipaje și, de regulă, ne deplasăm la sesizări, dar depinde foarte mult și de intervalul orar în care se întâmplă ceva. Noi recomandăm cetățenilor ca sesizările să fie făcute telefonic, pentru a putea interveni prompt”, a transmis un reprezentant al Poliției Locale. Nu același noroc l-au avut și alți vasluieni care au organizat gătitul miresei în fața blocului, cu fanfară și horă mare, care s-au pricopsit cu sancțiuni contravenționale. Același “tratament” l-a primit, de mai multe ori, și celebrul “Pavarotti dintre blocuri”, care a renunțat să mai cânte în Vaslui pentru că era amendat de fiecare dată. Asistând, însă, la această scenetă cu miri falși, nu putem să nu ne amintim cazul lui Marcel Gheorghiu din Huși: multă lume se amuza când îl vedea îmbrăcat în diferite uniforme (de polițișt, de medic, de ambulanțier), ca mai apoi acesta să pătrundă în apartamentul unei familii și să ucidă cu sânge rece un tânăr. În astfel de medii defavorizate, în care oamenii își bat joc de instituțiile statului și reprezentanții forțelor de ordine, nu mai e decât un pas până când conflictele să degenereze.

Sursă video: TikTok/Beatricematias6

Reamintim că un video cu o așa-zisă nuntă a devenit viral pe TikTok. Evenimentul ar fi avut loc weekend-ul trecut, în fața blocului 32, cunoscut în Vaslui drept ghetoul orașului. Mirii sunt doi rromi cuplați de vecini, ei fiind și cei care au pus la cale totul: le-au pus la dispoziție un costum și o rochie albă, un voal, dar și o boxă din care au răsunat manelele. Cel care a întreținut atmosfera a fost celebrul Lică, la care invitații s-au întrecut să dea dedicații. Nunta nu a fost, însă, una adevărată, ci a făcut parte dintr-o scenetă pe care rromii de la blocul 32 au jucat-o din lipsă de alte preocupări. Aici, petrecerile în fața blocului, cu boxe, au devenit normale, astfel că de această dată nimeni nu a sunat la Poliția Locală pentru a sesiza evenimentul. „Nu e nimic nou, se întâmplă deseori să dea petreceri. Vin polițiștii, ei se prefac că se liniștesc, că nu mai fac, dar după ce pleacă, își reiau petrecerea. Uneori se mai și iau la ceartă sau la bătaie, poliția le mai dă din când în când câte o amendă, dar credeți că le plătesc?! Vara e ceva de speriat cu ei”, ne-a povestit un vasluian care stă la un bloc din zonă. Mai trebuie spus că 32 este blocul unde figurează că ar locui în jur de patru mii de persoane. În realitate, locuiesc câteva zeci de vasluieni, majoritatea de etnie rromă, restul fiind moldoveni luați în spațiu pentru a-și putea face buletin românesc.

Reacțiile vasluienilor la petrecerea de la blocul 32: “Ne-am mai făcut de râs încă o dată”

Articolul publicat ieri pe site – “Nuntă în Vaslui, devenită virală pe TikTok: mirii s-au încălțat în șlapi, iar invitații s-au întrecut în dedicații în fața celebrului bloc 32” – i-a împărțit pe vasluieni în trei tabere: cei supărați pe protagoniștii filmulețului, cei care s-au amuzat pe seama lor și cei care s-au revoltat pe presă, pentru că l-a publicat. A închide ochii la astfel de situații este ca și cum ne-am face că nu vedem astfel de medii defavorizate, în care autoritățile statului fie nu intervin, fie intervin cu întârziere. Această nepăsare poate provoca adevărate tragedii. Spunem asta pentru că, nu de puține ori, la blocul 32 au avut loc scandaluri, multe pe fondul consumului de alcool. Respectăm fiecare punct de vedere și publicăm în rândurile următoare câteva reacții: “Numai exemple de astea bune dați, de asta zic toți de noi ce zic”, “Spre dimineață au dansat cearceaful, era fată mare”; “Ceaușescu îi punea la muncă. Acum trai pe vătrai pe banii celor care muncesc”; “Să trăiască PSD și ajutoarele sociale, locuri de muncă nu le oferiți”; “Munca e pentru tractoare, nu pentru oameni”; “Lică la microfon, păi ce să spună ăsta? Dracu, publicați sărăciile astea”; “Ne-am mai făcut de râs încă o dată”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

13 COMENTARII

 1. Alo Politia Este un BESMETIC care face ture cu motocicleta pe la 2,30-3 dimineata prin oras si mai ales pe la Casa de Sanatate facand un zgomot infernal Chiar nu are nimeni ce sa-i faca?

 2. Poliția națională mai exista ?
  In afara de informări ca s-au dotat cu mașini noi, ca mereu angajează personal iar la activități îndrumări pentru elevi la scoli, lipsește cu desăvârșire de peste tot

  • Nici măcar la accidente nu mai vin.
   Daca nu sunt victime asta e, treaba voastră, veniți voi la noi daca vreți politie :))

   • Codul rutier spune ca la accidentele cu pagube materiale te deplasezi la cel mai apropiat sediu de poliție. Și mai sunt și alte prevederi pe care mulți ca tine nu le știu, nu le mai țin minte sau nu vor sa le respecte. Și de aici și accidentele de tot felul. Din păcate.

    • Si cum faci constatarea accidentului ? după urechea si genialitatea polițistului de birou? :))
     Procesele verbale nu trebuie făcute pe baza unor constatări? nu trebuie date niște amenzi, niște permise poate de suspendat ?

  • Tudor de la Poliția Locală să știi că Poliția Română nu se ocupă cu astfel de probleme de 2 lei.
   Puneti-va burtoși din Copou sa patruleze și la blocul 32 și nu mai dați vina pe alții. Din filmare se vede că au dansat pe str M Kogălniceanu care duce în Parcul Copou. Sau ați uitat că zona de patrulare este a Poliției Locale Vaslui !

   • N-am nici o legătură cu locala
    Eram curios unde a dispărut naționala, cu ce se mai ocupa, care mai sunt atribuțiile lor ca nu i-am mai văzut, de ani de zile parca tot dispar.
    Si singurele informații din presa sunt, ba ca s-au dotat cu mașini, ba ca s-au mai făcut niște angajări promoția nu știu care, dar unde naiba se duc aia ca pe strada nu sunt

    • Întotdeauna apar la evenimente la care este nevoie și de Poliția Națională…cu patrularea mai mult Poliția Locală, că de asta s-a înființat si-au salariile mai mari ca ale noastre

     • De ce nu va desființează daca tot faceți combinații cu ei?
      Doua instituții care fac același lucru mi se pare o porcărie, tot timpul o sa dea unii pe alții vina, de ce nu va muta la ei si pa cu politia ?

     • Exact asta trebuia sa se si întâmple Tudor
      Dar polițiștii n-au vrut sa renunțe la privilegii, dincolo nu e cu pensionari înainte de termen nici pensii calculate după ultimele luni, e pe contributivitate, la 65 ani 😛
      De aia exista cum atâtea instituții care se bat c.r in c.r

 3. Al dracului de tigani…s-au îmbrăcat multi dintre ei în haine de culoare albă, ca sa iasa negru mai în evidență :)))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.