Video | O româncă l-a sedus pe Cristiano Ronaldo

Actriţa Elsa Pataky face pereche cu fotbalistul într-o reclamă

Actriţa de origine română Elsa Pataky face furori în lume, într-o reclamă de la ceasuri şi bijuterii, în care îl are partener pe faimosul fotbalist portughez Cristiano Ronaldo, de la echipa spaniolă Real Madrid.

Elsa Pataky, o senzuală actriţă spaniolă născută din mamă româncă / Foto: Captură youtubeCristiano Ronaldo, considerat cel mai sexy fotbalist din lume / Foto: Captură youtube

După ce a avut un succes uriaş cu reclamele pentru Giorgio Armani, Cristiano Ronaldo a acceptat să devină imaginea unei companii de succes, Time Force, producătoare de bijuterii şi de ceasuri. În clipul publicitar apare şi actriţa de origine română, Elsa Pataky, 34 de ani, care interpretează rolul unei frumoase zâne ce-l seduce pe Ronaldo, 25 de ani, în vis. Elsa a fost şi în sezonul trecut imaginea mărcii, iar de anul acesta face pereche cu fotbalistul portughez, fan declarat al Time Force.

Stea în devenire la Hollywood

Frumoasa actriţă spaniolă, a cărei mamă e româncă, are o carieră promiţătoare la Hollywood. Ea a jucat în filme cu actori celebri, precum Samuel L Jackson în “Snakes on a Plane” (Avionul cu şerpi) şi, mai nou, într-o peliculă ce se anunţă un mare succes, “Fast & Furious 5”. A jucat zeci de roluri în filme spaniole, devenind una dintre cele mai adorate actriţe din Peninsula Iberică. De asemenea, şi relaţia ei amoroasă cu actorul Adrien Brody i-a adus un plus de notorietate în lume.

libertatea.ro
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ