spot_img
27.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

VIDEO | Plouă afară, plouă și în Consiliul Județean Vaslui

- Advertisement -

LA APĂ… Video-ul de mai jos este făcut luni dimineață, la intrarea în sala de ședințe” a Consiliului Județean Vaslui, instituție care a scos din pușculiță peste un milion de lei pentru reabilitarea Palatului Administrativ. Printre obiectivele meșterilor constructori era și reabilitarea instalațiilor de scurgere a apei pluviale. Ploița din această dimineață a scos la iveală faptul că lucrările nu au fost tocmai conforme, din moment ce apa a început să curgă din tavan, fix la intrarea în sală. Tot astăzi consilierii se întrunesc în ședință de Consiliu Județean. Îi sfătuim să nu-și închidă umbrelele la intrarea în Palatul Administrativ pentru că vor avea nevoie de ele și la etajul 1 al clădirii.

Construită în anii 70, clădirea a găzduit diverse instituții ale administrației publice. De la Comitetul Județean de Partid și Consiliul Popular Județean Vaslui înainte de 1989 până la Prefectura Vaslui și Consiliul Județean Vaslui, până în prezent. În 2004, prin hotărâre de Guvern, Palatul Administrativ al județului Vaslui a trecut în administrarea statului, iar Prefectura a trecut pe postul de administrator al clădirii. În 2008, pe când se discuta de proiecte finanțate de Banca Mondială, Consiliul Județean a preluat în administrare imobilul, urmând să-l reabiliteze și să-l consolideze.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Lăsați ca sunt toți luminați, zici ca fac și desfac ei lumea ,ce fete de prosti au toți, cum ridica mana la comanda lu nea caisa ,nu știi dacă sa razi sau sa plangi,se cearta de la punct și virgula de fapt când se cearta și baba aia depășită ce nervoasa era dar nu se știe de la ce .

  2. Cît ați mai mîncat din bugetul local ! Și vă ploua in cap puneți mîna de la mînă și reparatil hotălailor! Poate stați cu mîna întinsă la biserică cu toți și poate pomana vă va fi auzită! Nu cumva vreți și scune noi schimbate !Că poate vă doare curul de frecat menta !😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.