spot_imgspot_img
8.6 C
Vaslui
21-apr.-2024

VIDEO | Polițiști, procurori și mascați, în curtea femeii din Pușcași care și-a batjocorit vecina cu un cârnat

- Advertisement -
Irina A., femeia agresoare din Pușcași

ANCHETĂ… După publicarea materialului în care a fost descrisă umilința la care a fost supusă o femeie din Pușcași de către o vecină și nora ei, polițiștii au descins astăzi, acasă la agresoare. În timp ce polițiștii și procurorii își fac treaba prin curtea și casa femeii, zeci de oameni s-au adunat, în fața porții și așteaptă deznodământul. Și asta pentru că surse judiciare spun că agresoarea ar putea fi reținută și chiar arestată preventiv, acuzată fiind de viol.

De răspunderea penală nu va scăpa nici nora sa, complice la fapta comisă. Printre sătenii prezenți, unii spun că vinovați pentru tot ce s-a întâmplat în comuna lor ar fi chiar polițiștii de la post pentru că ar fi trecut cu vederea și ar fi uitat în sertar plângerile făcute de victimă, de-a lungul timpului. “De ani buni își terorizează vecina pe motiv că ar fi avut de-a face cu bărbatul ei, dar polițiștii de la comună nu au făcut nimic pentru că au fost cumpărați de femeia asta. Muncește în Spania, vara și, cu banii câștigați își cumpără libertatea. Plus că nu a făcut scandal doar cu femeia asta. Mai sunt vreo două familii care au avut scandal cu ea.În schimb, când vine acasă, din străinătate, se laudă că nimeni nu-i va face nimic pentru că ea are bani”, povestesc pușcănenii. Dacă ceea ce susțin sătenii este sau nu adevărat, vor trebui să stabilească polițiștii și poate să-și întrebe colegii ce s-a întâmplat cu plângerile făcute de către femeia agresată și de ce, până acum, nu a luat nimeni nici o măsură. Neînțelegerile dintre cele două femei sunt vechi, de aproape cinci ani, și ar fi pornit de la o idilă pe care victima de ieri ar fi avut-o în trecut cu soțul agresoarei. După ce a aflat că a fost înșelată, Irina A. a început să-i facă viața un calvar vecinei sale. I-a spart geamurile la casă, a amenințat-o cu bătaia dacă nu se mută în altă parte, ceea ce s-a și întâmplat luni, când Elena H. mătura frunzele din fața porții sale. Abia întoarsă din Spania, Irina A. a încropit un plan de răzbunare, iar pentru a-l pune în aplicare a apelat la ajutorul nurorii, cu care și-a imobilizat victima apoi a târât-o în casă. Acolo, Irina A și Denisa M. au început să-i aplice mai multe lovituri de pumni și de picioare Elenei, apoi au dezbrăcat-o și au început să o filmeze. Pentru ca umilința să fie totală, cele două agresoare ar fi încercat să-i introducă victimei un cârnat în vagin, ca o lecție să nu mai umble după bărbații altora. De cinci ani de zile, victima are plângeri depuse la poliție pentru distrugeri și pentru amenințări, însă, așa cum spuneam, până acum nimeni nu a mișcat un deget în acest caz.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

12 COMENTARII

 1. Plus că nu a făcut scandal doar cu femeia asta = paranoică de căcăt!!
  Merită 20 de ani de pușcărie agitata dracului!!

  PS: ați remarcat că în ultimii ani fetele și femeile devin din ce în ce mai agresive?? CE PLM O FI, FRAȚILOR?? POLUARE?

 2. Spectacol MĂRLĂNESC made în OASLUI , c******ve ,alcoolici ,criminali , putori = fauna judetului patronat de mafie ,corupție ,ticăloșie !

 3. Nu s-ar fi ajuns la asemenea fapte dacă polițiștii ( nu le poți spune nici așa) ar fi intervenit din start cu măsuri strict polițienești.Nu au timp mulți din ei să rezolve sesizările..reclamațiile și unele fapte penale că au alte preocupări precum cei de pe la Satu Mare.Cine a primit reclamațiile în timp și le-a uitat prin sertar.. să fie sancționat chiar ți până la desfacerea contractului de muncă.

 4. La pușcărie cu cele două infractoare. Nu le-ar fi rușine obrazului. Infracțiuni cu duiumul….tulburarea liniștii publice, distrugere, lipsire de libertate in mod ilegal, lovire sau alte violențe, viol cu perversiuni sexuale și așa mai departe. Asemenea infractoare nu înțeleg în libertate absolut nimic că trebuie să respecte legea, doar în pușcărie dacă le-o veni mintea la cap.
  – Rusu Jenică

 5. Măcar era tradițional sau cremvusti, de cirnat zic…. Nu găseai un castravete, un stiulete ceva sănătos sa fie bine și pentru ea, cirnat, auzi la ele…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.