0.1 C
Vaslui
03-feb.-2023

VIDEO | Prins în flagrant la furat din buzunare și pus sub control judiciar!

- Advertisement -
GHINION… Un polițist din Bârlad a observat un individ dubios care se „lipise” de o bătrână la un rând! L-a prins în flagrant cu mâna în buzunarul victimei!

NOROCOASĂ… Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au reținut un bărbat, din municipiul Bârlad, bănuit de săvârșirea unui furt (din buzunare). Astfel, polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 31 de ani, bănuit de comiterea unui furt, după ce a fost prins, în flagrant delict, de către un polițist din Bârlad, acționând în zona centrală a municipiului Bârlad. Hoțul a băgat mâna în buzunarul unei femei de 74 de ani, din comuna Puiești, județul Vaslui, de unde a sustras 530 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Pe 16 ianuarie a.c., la ora 10.10, un polițist din cadrul Biroului Investigații Criminale Bârlad a surprins și reușit prinderea în flagrant delict a unui bărbat care ar fi săvârșit o infracțiune de furt, în zona unui spațiu comercial situat în vecinătatea unui hotel. Polițistul a realizat prinderea în flagrant delict a bărbatului de 31 de ani, care, profitând de aglomerația generată de pătrunderea într-un spațiu comercial, ar fi sustras de la o persoană vătămată, o femeie de 74 de ani, din comuna Puiești, județul Vaslui, suma de 530 de lei. Prejudiciul cauzat prin săvârșirea infracțiunii a fost recuperat integral, fiind restituit persoanei vătămate.

„În aceeași zi, 16 ianuarie, ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbatul cercetat a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive. Măsura luată a fst control judiciar pentru 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Bârlad, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Și în autogara acționează, la podul verde, și în stații, ar trebui intensificate supravegherii ca sunt vreo 10 ciori care iau munca bătrânilor de la țară, dar pe unii ia luat Dumnezeu și la strâmbat de merge ca râma.
    Felicitări politiei municipale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.