31.1 C
Vaslui
01-iul.-2022

VIDEO | Revolta bârlădenilor: „opriți căruțașii de pe drumurile publice sau puneți-i să își facă asigurare!”

FAZA ZILEI: Un bârlădean a încasat o „perversă” de Bârlad, de la un căruțaș care circula haotic pe o stradă din Cartierul Munteni, mai precis strada G.G. Ursu, lovindu-i cu putere mașina staționară. După ce i-a accidentat-o, căruțașul în stare de ebrietate, nu s-a sinchisit nici măcar să-și ceară scuze. Când proprietarul mașinii i-a cerut socoteală și să-i dea asigurarea ca să-și repare autoturismul avariat, că i-a scos din buzunar în jur de 3.000 de lei, acesta l-a persiflat și a zis „Eu n-am bani. Du-te la primar”. Văzând așa, Ionel Butnaru, cetățeanul cu mașina boțită, a făcut un apel public, pe un grup local de pe Facebook.

„Rog pe cei din grup să înștiințeze pe cei de la Primărie sau cei care se ocupă cu asigurările auto, să pună căruțașii care conduc pe drumurile publice cu atelajul cu tracțiune animală, să plătească asigurări. Am pățit-o eu cu mașina mea personală, pe 14 mai. Acum trebuie să plătesc din banii mei mașina propietate personală din imagine, pentru persoane care sunt în stare de ebrietate și conduc căruțe cu tracțiune animală. Vă rog mult să dați știrea mai departe, că vi se poate întâmpla și vouă. Aceste persoane sunt pericol public, nu doar pentru mașini, ci și pentru copii. Poliția și-a făcut datoria dându-i amendă. Eu însă trebuie să-l dau în judecată pe acest Tașcă Gheorghe. Trageți concluzie. Vreau să mai spun că, aceste persoane nu au discernământ. A doua zi, Tașcă Gheorghe era tot în stare de ebrietate și conducând acceași căruță.”, a precizat Ionel Butnaru, care a mai spus și că va merge la primar în audiență și la mai marii zilei (parlamentari) ca să tragă semnale de alarmă cu pățania sa.

În caz că interesează pe cineva (aici intră primar, viceprimar, consilieri locali, parlamentari), accidentul s-a întâmplat pe data de 14.05.2022, ora 18.00, în Munteni, pe strada G.G.Ursu Nr 11.Bârlad. Oamenii vă așteaptă, domnule primar, să le rezolvați această problemă… că dacă nu, au promis că vă vor „lăuda” pe pagina de socializare… de o să vă meargă fulgii!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Prostălăul asta e militar angajat. E prea prost să înțeleagă faptul ca nu are treabă primăria cu asigurarea, cu circulatul carutelor etc

  2. Ce treaba are primarul cu asigurarea? Mai vedeți legea și după ai faceți postări pe fb. Cat despre preluarea postării de acest ziar….. și mai penibil

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here