spot_imgspot_img
5.4 C
Vaslui
27-feb.-2024

VIDEO | S-a furat mireasa! Ginerică o poate găsi în Centrul Civic, la statuie!

- Advertisement -

INEDIT… La Vaslui, se fac nunți mai în toate zilele din săptămână în luna august, doar miercurea nu, fiindcă e post. Vinerea a devenit o zi chiar căutată de unii, chiar dacă se mănâncă de sec. S-a ajuns ca, cu derogare de la Episcopie, chiar slujba de cununie să se facă în această zi, în care ne amintim că Mântuitorul a murit pe cruce. De vină sunt stranierii, care au liber doar în această toridă lună de vară. Fie că se căsătoresc, fie că sunt nași sau invitați de vază, aceștia se distrează copios la aceste evenimente, iar depărtarea de locurile natale îi fac conservatori când vine vorba de păstrarea obiceiurilor de nuntă. Să nu vă gândiți acum că se mai joacă cearșaful, dar furatul miresei a devenit un obicei tabu care se păstrează cu sfințenie.

Cu mireasa furată, la statuia lui Ștefan cel Mare

Cum nunțile sunt cu duiumul în oraș, locațiile unde te poți duce cu mireasa furată sunt puține. Și pentru ca divele îmbrăcate în alb să nu se vadă între ele, ca nu cumva să le meargă rău în căsnicie, cei care fură mireasa au o misiune grea. Iată că dumnică seară mai mulți voinici care au furat mireasa au găsit o locație inedită. Au adus-o în Centrul Civic, nu la club sau la bar cum se obișnuiește. Au tras o chiuială pe cinste, au mimat o horă lângă statuia lui Ștefan cel Mare și evenimentul s-a consumat. Noroc că nu a venit Poliția, că sigur vreun pensionar de-al lui Pavăl a fost trezit din somn și sigur a sunat la 112, că niște nesimțiți fac scandal la statuie. Imaginile surprinse de reporterii Vremea Nouă arată voia bună a acestor nuntași și redacția noastră le dă nota 10 pentru originalitate. Nu știm cu cât a fost răscumpărată proaspăta soție, însă noi garantăm că a fost extrem de cuminte, fiindcă totul a fost în văzul lumii. Adică afacerea Furatul Miresei a fost… transparentă, sub stricta supraveghere a camerelor de luat vederi de la Primărie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

  1. Mars ma , cu mantuitoru ma tii , o tot sugeti la popii astia care se ard in ruc toata ziua … sictir cu sarbatorile si episcopii curului !
    Sa faca nunta cand vor ei si fara biserica , ca nu e nevoie sa cinstesti dracii cand te insori.

  2. Bine ca le dati note marletilor, ati putea-o face si pentru zecile de dobitoci care au trecut prin zona claxonand la vederea miresei.
    A fost o noapte mirifica, doar politia locala a lipsit…

      • Ai dreptate! Lipsesc toți! Merg mârleții noaptea prin oraș claxonând parcă ar fi în codru. Căcam-aș pe distracția lor de retardați. Bine ca n-au fost prezenți și retardații pe două roti cu pârâitorile de 50cm cu tobele modificate. Mai noi și maimuțoii ăia merg în grupuri de câte 5-6 pârâitori și claxonează. Bineînțeles că nu-i vede poliția dar în curând o să îi vadă salvarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.