spot_imgspot_img
11.2 C
Vaslui
25-feb.-2024

VIDEO | Scandal cu iz de sabotaj: barmanul de la Bliss a împărțit „perverse de pe Târgu Ocna” clienților clubului concurent

- Advertisement -
BĂTAIE… Mai mulți clienți ai clubului Menthor, au fost bătuți, din senin, de o altă grupare, condusă de Ionuț Rotariu, barmanul clubului Bliss.

ATACAȚI… Scene de o violență extremă s-au derulat în fața unui club din municipiul Vaslui. Imaginile surprinse de camerele video arată cum mai mulți tineri, clienți ai clubului Menthor, au fost bătuți, din senin, de o altă grupare, condusă de Ionuț Rotariu, barmanul clubului Bliss. Acesta a fost și cel mai agresiv dintre bătăuși, reușind să-și treacă în bilanț trei victime. Nu este exclus ca scandalul iscat din senin să fi fost, de fapt, o încercare de sabotare a concurenței, fiindcă pentru cele două localuri, fiecare bătaie înseamnă o bilă neagră în “catastifele” Poliției. La un anumit număr de bile negre, autoritățile locale pot dispune suspendarea activității clubului.

Clubul Bliss mută decisiv în războiul cu concurența. Pentru a nu mai avea probleme cu poliția, a angajat, pe post de bodyguarzi, doi luptători ai Serviciillor de Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui. În sâmbăta când sunt liberi, polițiștii fac pe-a paznicii în club, în cealaltă sâmbătă, când sunt de serviciu, își pun cagula și participă la razii în localuri. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean susțin că nu există nicio problemă, polițiștii pot presta astfel de activități în timpul liber.

Scandal provocat intenționat în fața clubului concurent?

Ionuț Rotariu

Cei doi luptători SAS își fac treaba de minune, din moment ce în Bliss nu prea au mai avut loc bătăi. Scandalurile s-au mutat afară, în parcare, acolo unde bodyguarzii intervin cu greu, sau la Menthor, celălalt club din oraș. Un astfel de incident a avut loc sâmbătă dimineața, în jurul orei patru, când două grupări s-au luat la bătaie în apropierea Casei de Cultură. Sămânța de scandal a fost sădită cu câteva ore înainte, în clubul Bliss, când gruparea din comuna Roșiești a avut ceva de împărțit cu un prieten al barmanului de acolo. După discuțiile mai aprinse, gruparea din Roșiești s-a mutat la Menthor, unde s-a distrat până la terminarea programului. În jurul orei patru dimineața, paznicul clubului le-a spus că localul se va închide, iar tinerii din Roșiești s-au conformat și au ieșit afară, unde și-au aprins câteva țigări. În timp ce fumau, s-au trezit lângă ei cu Ionuț Rotariu și cu prietenii săi, care veniseră să-și regleze conturile din Bliss. După câteva tachinări, gruparea barmanului a început să-i ia la rând pe tinerii din Roșiești. Cel mai agresiv a fost chiar Ionuț Rotariu, care începe bătaia și îl lovește pe unul dintre tineri cu pumnul peste față. În timp ce acesta cade la pământ, barmanul lovește alți doi tineri din Roșiești, deși aceștia nu aveau nicio intenție să se bată. Ba din contră, la un moment dat, băieții încearcă să fugă, dar mai primesc câteva lovituri din partea grupării lui Rotariu. S-au împărțit pumni, s-au spart arcade, dar cu toate astea victimele au decis să nu reclame incidentul la poliție. Neavând cine să-l tragă la răspundere, barmanul-bătăuș se va întoarce la sfârșitul săptămânii, în club, cu bodyguarzii -luptători SAS pentru o nouă seară de pomină în clubul Bliss, din municipiul Vaslui!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

  1. In Vaslui cred ca 80%din populație sunt de la țara. Numai vorbe de genul auzi “Uăi, și fași coaie etc”, mi se face scârbă când intru in orașul ăla și cireașa de pe tort vine cu bătăi și ciomăgeala. Na cam asta pot unii dintre ei sa se afirme. RUSINE sa va fie ce ne faci de ras in toată România și peste tot in mediu online. Din cauza voastră suferă toată lumea din județul asta și așa oropsit de soarta. Urat din partea voastră.

  2. Oare de ce acest grup infracțional organizat care tulbură ordinea publică prin acte de violență extrem de agresive nu sunt arestați până la această oră?! Mare corupție mai există la IPJ Vaslui.

  3. Bostan, esti un frustrat si un taran prost!! Cand nu stii ce sa mai vorbesti , vorbesti de concurenta, mergi la presa cu prostii!! Un maimutoi si un frustrat si astia de la presa mai bine v ati interesa mai bine despre ce si cum e vorba nu sa scrie ti toaye prostiile zise de un TARAN ! Ura, cumatru lui MISTACHE!

    • O fi si ala cum zici tu, dar aici nu e vorba de el. E vorba despre niste forme de viata care nu prea au ce cauta la oras. Fratii Rotariu trebuie sas se intoarca de unde au venit, ca viata in civilizatie presupune si altceva in afara de dat cu pumnul!

  4. Bă frate s-a umplut Vasluiul de mârlani și cocliți veniți de prin toate văgăunile județului , în loc să stea la ei în sat și să încingă câte o sârbă și câte o ciomăgeală între ei , vin și fac pe ,,jmecherii” la oraș. Te duci undeva într-un restaurant, club, trebuie să fii atent cum te uiți , să nu atingi pe cineva, că și te trezești cu vreun scaun în cap sau cu vreun ciomag pe spinare . Incredibil! Dar aici este și vina Poliției, Jandarmeriei, care ar trebui să-și facă datoria și să patruleze prin oraș, în loc să doarmă prin birouri și prin mașini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.