30.5 C
Vaslui
04-iul.-2022

VIDEO | Șicanare în trafic a unui camionagiu vasluian, suprinsă de camera de bord a unui autoturism

INCREDIBIL… Șoferul unui camion înmatriculat în județul Vaslui a fost la un pas să provoace o tragedie pentru simplul motiv că un autoturism a avut tupeul să-l depășească, spun reporterii publicației BZI. Supărat, camionagiul a apropiat mastodontul de autoturism încercând să-l scoată de pe carosabil. Întreaga scenă a fost filmată cu camera de bord a autoturismului, iar imaginile au ajuns inclusiv pe mâna polițiștilor ieșeni. De asemenea, reporterii BZI spun ca în cauză a fost deschis dosar penal, iar șoferul autoturismului consideră gestul camionagiului tentativă de omor.

sursa video: bzi.ro

Scene incredibile au fost surpinse de camera de bord a a unui autoturism care circula pe șoseaua Pașcani-Târgu Frumos. Supărat că a fost depășit, șoferul unui camion înmatriculat în județul Vaslui a început șicanările în trafic. La un moment dar s-a apropiat foarte mult de autoturism încercând să-l scoată de pe carosabil. Apoi s-a plimbat de pe o bandă pe cealaltă pentru a nimeni să nu-l mai poată depăși. În ajutorul camionagiului a sărit un alt coleg aflat la volanului unui camioan asemănător și, pentru o perioqadă de timp, cei doi s-au comportat de parcă șoseaua le aparținea. După apariția imaginilor pe rețelele de socializare, polițiștii ieșeni s-au atotosesizat, iar camionagiul a fost identificat și condus apoi la sediul poliției pentru cercetări. Mai mult, șoferul șicanat consideră că gestul camionagiului poate fi interpretat ca și tentativă de omor și speră ca magistrații să nu fie iertători.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

  1. Ceea ce a făcut marlanul de pe camion ar trebui pedepsit exemplar! Iar în ultimul timp se pare ca șoferii de camion se considera stăpânii șoselelor! Nu e nimeni vinovat ca tu ,șoferulede camion, ai program de respectat! Fă ti programul în asa fel încât să nu întârzii cu livrarea! Chiar nu îmi pasa dacă esti penalizat! E treaba ta! Toti plătim taxe ….asa ca ….sa o lasam balta ca dacă ești șofer profesionist…….demonstrează și nu cu toate categoriile ce le ai obținut pe șpagă ci prin comportament! Sunt șofer de turism ( în limbajul șoferilor de camion) si am întâlnit în aproape 2000000 de km șoferi de camion cu adevărat profesioniști! Respect pentru ei și pentru cei care și respectă meseria cu profesionalism! Cel din imagine e un dobitoc ordinar ce sper sa și primească pedeapsa meritata! Un ordinar!

    • Ăștia nu sunt șoferi profesioniști de camioane, ei sunt niște birjari care cara pietrele din cariera de ici colo sau mai cara în campaniile qgricole cerealele de pe coclauri în bazele de recepție. Șoferii profesioniști merg pe comunitate sau fac tara în lung și în lat ăia respectă programul sunt adevărați domni nu circari din ăștia de Gară-Cartier.

  2. Ăștia cu tirurile au început sa devina niște bombe pe roți. Conduc ca nebunii, circula cu niste epave pe roti , merg cu magnetul, peste program, cu tonaj peste norma merg cu 40 tone încărcătură neta, cu viteza ca au stații.

  3. Bagami-as pla-n ma-sa poate daca se mai urca vreodată la volan iese afară de pe șosea la viteza aia.O scăpat marlanii la asfalt.De la caruta si car cu boi o scăpat la șosea…sa omoare lumea.Pisa-mas pe crucea ma-si.Bravo tata…fa-l de bani….abia astept sa vad ce a pățit.I-ai troasca…sa meargă cu caruta si cu calul.Marlanul.

    • In ansamblu ai dreptate cu privire la soferul penal insa ceva probleme ai si tu…. gramaticale. Si daca nu intelegi la ce ma refer atunci afla ca se scrie corect: „baga-mi-as, pisa-m-as, ia-i”. Totusi trebuie remarcat ca ai scris corect „mă-sa”.

      • M-am grăbit cand am scris…si chiar ca nu as fi putut să greșesc asa ceva: Ia-i …cred ca de la sugestiile de la telefon.important este sa vedem asemenea fapte pedepsite de lege.dar sa fie pedepse exemplare, chiar.Am rămas masca ce idiot poate sa fie acel camionagiu…nu se gândește la urmari? Ar trebui anulat permisul pentru asa ceva.Initial am crezut ca vrea să intre în depășirea celuilalt camion…dar se vede ca este foarte înainte.Dobitocul.Nu cred ca se potolește asemenea animal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here