10.1 C
Vaslui
02-apr.-2023

VIDEO | ȘOCANT! Femeie cu probleme psihice, dezbrăcată și umilită în locuri publice din Huși

- Advertisement -

REVOLTĂTOR… Scene șocante se petrec ziua în amiaza mare, în locurile public din municipiul Huși! O femeie vizibil afectată fie de consumul de alcool, fie marcată de anumite probleme psihice, a ajuns să fie batjocura unor indivizi care nu se sfiesc să o dezbrace prin fața bodegilor locale și să râdă de ea. Cetățenii indignați fac apeluri publice și cer ca autoritățile să ia măsuri imediate, atât pentru ca pe domeniul public, în văzul tuturor, mai cu seamă al copiilor, să nu mai existe asemenea scene, cât și pentru a salva această persoană de abuzul evident al celor care profită de lipsa ei de discernământ.

Grav este că unii hușenii care locuiesc în centrul orașului susțin că ceea ce se întâmplă cu această femeie durează de mai mult timp și e ciudat că Poliția locală sau celelalte instituții abilitate nu au găsit până acum soluții în acest caz și, mai mult decât atât, indivizii care o batjocoresc nu au fost încă pedepsiți pentru actele cu care, iată, ei ajung să se mândrească pe rețelele de socializare. „Pe străzile orașului Huși, în  parcuri se fac orgii sexuale cu această femeie redusă mintal, mereu sub influența băuturilor alcoolice. Cerșește bani pentur băutură și doarme pe străzi”, atrage atenția o hușeancă, revoltată de situație. „Poliția municipală, Poliția locală nu îi vede pe acești barbari? Ferească Dumnezeu ce am ajuns! Trec copiii pe acolo, văd așa ceva. Alcoolicilor, ce exemplu dați celorlalți? Rădeți ca niște monștri. Arestați să fie, dacă râd de femeia asta bolnavă cu capul. Asistența Socială să intervină”, a reacționat un alt locuitor al municipiului Huși.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Si primarul si politia Husi, nimeni nu vede ce se petrece in oras ziua in amiaza mare, dar noaptea mai ales. De unde a mai aparut si betiva asta, ce e cu ea,de unde e si unda sta. Barbatii is rai si rad de ea. Trebuie trimisa la psihiatrie, într-un centru special.

  2. Domn primar Ciupi Land nu merge prin oras ! El nu vede ca ne face orasul de tot râsul ? Mai bine ar lua astfel de oameni cu el la partidele de vânătoare si le-ar mai da cate un bănuț sio sticla de bere. Si-ar face mare pomana cu ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.