spot_img
spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
18-mai-2024

VIDEO | Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de furaje din satul Tomșa! Focul riscă să ajungă la proprietățile din jur (FOTO)

- Advertisement -

PERICOL… Un incendiu izbucnit în aceastră seară în localitatea Tomșa, comuna Hoceni, a pus în pericol mai multe proprietăți din vecinătate! Trei echipaje ale pompierilor hușeni, cu autospecialele din dotare, s-au deplasat în cel mai scurt timp la fața locului, pentru a stăvili vâlvătaia și a limita pagubele. Pompierii spun că intervenția se anunță una de durată, din cauza cantității foarte mari de furaje.

„Pompierii militari din cadrul Secției Huși intervin cu trei autospeciale de stingere cu apă și tot atâtea echipaje specializate, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje din localitatea Tomșa, comuna Hoceni. La fața locului intervine și SVSU Hoceni cu o autospecială de stingere cu apă, dar și opt voluntari. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată într-un fânar și un depozit de furaje în aer liber, în total, fiind cuprinse de flăcări peste 70 tone furaje (22 tone lucernă și 49 tone fân). Exista pericol de propagare a incendiului la mai multe proprietăți din vecinătate.

În sprijinul echipelor de intervenție, autoritățile au trimis un utilaj pentru a manevra mai ușor cantitatea foarte mare de furajele.

În acest moment, incendiul este localizat, pompierii estimând că intervenția va fi una de durată”, au transmis reprezentanții ISU. Vom reveni cu detalii, după ce pompierii vor stabili cauza izbucnirii incendiului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.