spot_img
22.2 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

VIDEO | Un vasluian a pus pe jar poliția Capitalei! Și-a înjunghiat concubina, apoi a amenințat că se sinucide!

- Advertisement -

PROBLEME… Un bărbat și-a înjunghiat concubina, apoi a amenințat că se aruncă de la etajul opt al blocului în care locuia. Incidentul a avut loc în București, în zona Pieței Romane, iar agresorul, despre care presa din Capitală scrie că ar fi din județul Vaslui, a fost capturat cu ajutorul mascaților.

În momentul intervenției polițiștilor, bărbatul era pe geam și amenința că se sinucide. „În urma activităților specifice, bărbatul a fost imobilizat de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale -Poliția Capitalei și SIAS-IGPR. În urma intervenției nu au rezultat victime, bărbatul fiind condus la sediul Poliției, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale ce se impun”, a anunțat Poliția Capitalei.

În momentul în care a atacat cu cuțitul, în imobil se mai aflau și doi copii, fiica concubinei, în vârstă de 9, ani și fiul celei de a doua femei, în vârstă de 14 ani. Ulterior, ambele femei și copiii au părăsit apartamentul. „La data de 10 septembrie a.c., Direcția Generala de Poliție a Municipiului București – Secția 1 a fost sesizata cu privire la faptul ca, în timp ce se aflau într-un apartament, situat la etajul 8 al unui bloc de locuințe, din Sectorul 1, o femeie ar fi fost agresată de către concubinul său, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor-înțepător. În sprijinul victimei a intervenit o altă femeie, cunoștință a celor doi concubini, care ar fi fost lovită de către bărbat, suferind o plagă la nivelul antebrațului. La momentul agresiunii, în imobil se mai aflau și 2 minori, fiica concubinei, în vârstă de 9 ani și fiul celei de a doua femei, în vârstă de 14 ani”, a menționat Poliția Capitalei. Concubina bărbatului a fost transportată la spitalul Floreasca. Rănile pe care i le-a făcut concubinul său cu un cuțit i-au afectat plămânul. Cea de-a doua victimă a fost tratată la fața locului de un echipaj SABIF, nefiind necesară internarea.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.