31.7 C
Vaslui
03-iul.-2022

VIDEO | Urmările bătăii din clubul Obssesion: trei agresori sub control judiciar și victima cercetată în libertate!

MĂSURI… „DURE”… Polițiştii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au reținut pe 7 aprilie dimineață, trei bărbați, domiciliați în municipiul Bârlad și comuna Alexandru Vlahuță, județul Vaslui, bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Este vorbe despre cei care au provocat scandalul care a avut loc la Bârlad, imediat după ce s-a încheiat cu pandemia și stările de alertă, care au ținut “bombadierii” cuminți doi ani. Totul s-a întâmplat noaptea, pe 20 martie, la ora 02:00, într-un binecunoscut club din Bârlad. Victima, un bârlădean de 34 de ani și cei trei agresori sunt cu toții cercetați în urma acestui incident, dar… în libertate. Bărbatul de 34 de ani, care a mers în clubul din centru Bârladului, unde a consumat alcool este cercetat în libertate. Vă reamintim că, atunci când distracția era în toi, după miezul nopții, totul a denaturant, în urma unui scandal care a avut loc între cei patru bărbați. Un bărbat a fost bătut crunt de trei indivizi, paznici ai clubului respectiv și foști rugbiști de performanță. Sportivii au declarat în fața polițiștilor că totul a escaladat după ce victima ar fi scos un cuțit pe care îl flutura în club. Acum toți trei agresori sunt sub control judiciar!

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad, au documentat și probat activitatea infracțională a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 40 de ani, din municipiul Bârlad și din localitatea Buda, comuna Alexandru Vlahuță, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte produse în noaptea de 19/20 martie a.c., în municipiul Bârlad.

Faptele… scandal și bătaie

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 20 martie 2022, ora 02:00, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiul Bârlad, aflat în incinta unui club situat pe strada Republicii, din municipiul Bârlad, care ar fi ținut în mână un cuțit, ar fi fost imobilizat, deposedat de cuțit și scos afară din club de un agent de pază, unde ulterior ar fi fost lovit cu pumnii și picioarele, de doi bărbați, în vârstă de 29, respectiv 40 de ani.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au mai stabilit faptul că, la același club, în aceeași seară, bărbatul, în vârstă de 29 de ani, ar fi agresat un alt bărbat, iar pentru aplanarea conflictului ar fi intervenit un bărbat în vârstă de 38 de ani, care ar fi fost lovit și el, cu pumnii, în zona feței. Tot în aceeași seară, ora 04:00, bărbatul în vârstă de 29 de ani, împreună cu cei doi bărbați cercetați, ar mai fi agresat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Bârlad, care se afla la clubul respectiv, lovindu-l cu pumnii și picioarele”, a precizat Mihaela Manoliu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Și urmările… cercetați în libertate (sub control judicar)

„În data de 07 aprilie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, polițiştii au luat față de cei trei bărbați cercetați, cu vârste de 26, 29 și 40 de ani, măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore. Astăzi, 8 aprilie 2022, aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive. De asemenea, în cadrul dosarului penal se efectuează cercetări și față de un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Bârlad, aceasta fiind cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, furt și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, mai menționează Mihaela Manoliu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Într-un cuvânt, cei trei agresori au primit măsura controlului judiciar de la procurorul de caz, iar victima, cercetată în libertate. Acuzațiile: „Săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, furt și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.

CITIȚI SI: https://www.vremeanoua.ro/cutitarul-din-club-snopit-in-bataie-de-trei-bodyguarzi-fosti-rugbisti-de-performanta/

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. bine astia sint cu …. asa se afirma ,,,,, asa arata ca sint mai barosni ..
    Dar minorii de la terase/crisme ,, vcare consuma alcool, fumeaza, si,,,,,, ce le ies din gura !!!!!!! cine i i controleaza ,,,,,,, de ce nu au un spatiu aparte ,, si sa fie primiti doar cu insotitor /
    Vai ce sa ajuns romanica noastra ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here