spot_imgspot_img
6 C
Vaslui
23-apr.-2024

VIDEO | Valentine’s-ul mașinilor: douã Passat-uri de generații diferite s-au „pupat” în intersecția de la IRTA (FOTO)

- Advertisement -

„ÎNTÂLNIRE”… Un accident rutier soldat doar cu pagube materiale s-a produs în urmã cu putine minute pe strada Cãlugãreni din municipiul Vaslui, lângã statia de carburanti Lukoil. Implicate au fost douã autoturisme Volkswagen Passat, de generatii diferite. Potrivit informatiilor de la fata locului se pare cã masina de culoare gri se deplasa dinspre Penny Market spre sensul giratoriu de la Motor Grup, când soferul celuilalt autoturism i-a tãiat calea, iesind din statia Lukoil fãrã a se asigura. În urma impactului au rezultat avarii serioase la ambele masini, mai ales la cea mai în vârstã, de culoare gri. Ambii conducãtori auto au fos testati cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au arãtat cã acestia nu consumaserã alcool înainte de a se urca la volan. Pentru cã accidentul a fost doar cu pagube materiale, soferii implicati au încheiat amiabila, fãrã a mai fi nevoiti sã se deplaseze la sectia de politie. La fata locului a ajuns si un echipaj al Politiei Locale care a dirijat traficul dinspre Traian si Donici prin statia de autobuz din cauzã cã sensul de mers spre Motor Grup a fost blocat de una din masinile implicate în incidentul rutier.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Ce vorbești boule, că sa ajung la Negrești, după ce alimentez, după mintea ta creata, ar trebui să întorc la Bârlad, idiotule😡😡😡 auzi la bou, obligatoriu la dreapta🤕

  2. Ghertoi de jandarmi vin cu țigările blochează strada.halal exemplu dati.niste țărani care au trecut de la cal si caruta la tablă…pe roti.

  3. La ieșirea din statia peco ar cam trebui pus indicator cu obligatoriu la dreapta , iar prima Banda sa fie eliberată până în sensul de la peny sa nu mai parcheze ghergoii de jandarmi pe prima prima bandă ..

    • Sau sa și miște fundurile câteodată bombate de atâta stat în dube pana jos la Mobilă sa și parcheze bolizii… Dar cine are curaj sa se pună cu organele?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.