29.3 C
Vaslui
04-iul.-2022

VIDEO | Vasluianul Virgil Ciulin, finalist la „iUmor”, favoritul lui Bendeac

FINALIST… Virgil Ciulin, vloggerul care „preda” istoria în mediul online, a intrat în competitia iUmor. Acesta a participat la ultima editie a sezonului 11 si s-a calificat în finalã cu un moment despre „viata la tarã, sãnãtate curatã”: „În fiecare an se repetã aceeasi discutie cu un vãr care încearcã sã-mi demonstreze cât de frumoasã e viata la tarã. Îmi spune mie care m-am nãscut acolo cât de frumos e. Bunica se trezeste dimineata, se spalã pe fatã cu apa aia rece, aia e sãnãtate curatã. Eu mã uit la bunica, e lãsatã de spate, e cocosatã, aratã ca Arcul de Triumf. Efectiv îi zic vecinii Maradona cã pare cã are o minge invizibilã pe spate. Ea nici nu stie cum arãtãm, ne cunoaste dupã adidasi”, a spus Virgil Ciulin pe scena iUmor. Mihai Bendeac l-a recunoscut imediat. „Istoria cu Virgil”, a exclamat acesta când l-a vãzut pe concurent pe scenã referindu-se la canalul pe care acesta îl detine. „Momentul a fost foarte bun. Felicitãri!”, a spus Delia.

Virgil Ciulin este din Vaslui, însã s-a mutat în Bucuresti în urmã cu 10 ani. Pe scena iUmor 2021 a prezentat un numãr de stand-up despre vãrul sãu „Buba” si despre reuniunile de familie: „încerc sã tin legãtura cu rudele, îi vizitez ori de câte ori am ocazia, mi-e drag de ei, fiecare e special în felul lui. Vãrul meu „Buba” e cel mai special, e special cu acte. E în felul acesta pentru cã a avut o nastere mai grea. Când s-a nãscut avea 6,5 kg, la botez avea 9 kg, s-a dus pe picioarele lui. Efectiv a intrat în bsiericã într-un halat alb, l-a luat popa, l-a bãgat în cristelnitã, juma’ de apã a adat pe afarã. Noi îl iubim, e de-al nostru”, a povestit Virgil. De asemenea, acesta a vorbit si despre „transhumanta reporterilor” care merg de sãrbãtori în Maramures: „Îti transmite cu o compunere de clasa a IV-a cã pensiunile îsi asteaptã turistii cu peisaje idilice si bucate una si una. Ce bucatã meriti tu…Ei filmeazã un porc într-un cotet, care dã cu nasu’ în…”, a spus concurentul. Momentul sustinut de acesta a fost apreciat de doi dintre membrii juriului, Delia si de Mihai Bendeac. „Îmi pare foarte bine sã te vãd în realitate, te stiu de pe Internet. Mi se pare cã dacã nu ai fi avut atât de multe emotii ar fi fost unul dintre cele mai bune momente de stand-up pe care le-am avut de doi ani de zile. Chiar si asa, cred cã ai putintã ca anul acesta sã cîstigi iUmor”, a spus Mihai Bendeac. Cheloo, în schimb, nu i-a dat votul sãu: „Domnule Virgil, mi se pare cã ai o rãutate caracteristicã Vasluiului. Mã bucur de bucuria colegilor mei, dar nu pot sã mã bucur de acest numãr de stand up si, dacã vrei, îmi cer si scuze, cã nu mã costã nimc”, a spus Cheloo. „Si era de trei (n.r. momentul”, a comentat Mihai Bendeac.

„Istoria cu Virgil”, un supliment alimentar

Virgil Ciulin a devenit cunoscut în mediul online dupã vlogul „Istoria cu Virgil”, în cadrul cãruia povestea, pe întelesul tuturor, istoria românilor. „Când nu-s în Bucuresti cu filmatul si alte activitãti care implicã apãsatul de butoane, mã gãsiti la Moara Domneascã, Vaslui, în solariile familiei, muncind pãmântul”, spunea tânãrul, în urmã cu câtiva ani, în cadrul unui interviu acordat site-ului IQad – unul dintre portalurile de publicitate din România. În cadrul aceluiasi interviu, acesta a povestit si ce relatie are cu istoria, cum a apãrut proiectul „Istoria cu Virgil” si care îi sunt planurile de viitor: „Am fost împreunã (n.r. istoria), dar nu a mers. Am hotãrât sã rãmânem doar prieteni. În generalã am avut o profã super, probabil atunci am prins drag de istorie. Am fost unul din ãia trei tocilari din clasã care dãdea capacitatea la istorie. La liceu, în schimb, am avut un profesor cam praf. Timp de patru ani ne-a învãtat ce sunt ziguratele (dacã-mi permiti un inside joke pentru colegii mei). Istoria o studiam eu, de plãcere, în timpul liber. În rest, ca formare sunt umanist”. În 2018, proiectul „Istoria cu Virgil” s-a mutat în televiziune, fiind difuzat în fiecare duminicã pe TVR 1. Apoi a început sã facã stand up comedy si sã sustinã spectacole alãturi de comedianti precum Vio, Costel si Natanticu.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here