spot_imgspot_img
14.6 C
Vaslui
25-sept.-2023

VIDEO | Vasluieni, atenție, un nou tip de escrocherie face ravagii prin oraș! Persoanele în vârstă, principalele victime

- Advertisement -

ȚEPE… De câteva zile, o individă bate la ușile vasluienilor încercând să păcălească lumea printr-o metodă pe cât de simplă, pe atât de eficientă. Escroaca le spune victimelor ei că are de lăsat mai multe sacoșe cu produse alimentare, cumpărate de vecini.

„Mi-a spus că o vecină de-a mea a făcut cumpărăturile de la piață și că i-a dat ei sacoșele, să le aducă acasă. A sunat la mine să mă întrebe dacă poate să lase sacoșele la mine, pentru că vecina mai are treabă prin oraș. I-am spus că nu e nicio problemă, apoi s-a oferit să ducă sacoșele până pe balcon, probabil să vadă ce am prin casă. Când a ajuns pe balcon, a zis că în sacoșele alea sunt niște pești și că ar fi bine să îi pună în frigider. Am mers împreună în bucătărie, a pus pungile în frigider, apoi mi-a spus că peștele trebuie plătit, că așa s-a înțeles ea cu vecina, urmând ca eu să-mi recuperez banii de la ea. Mi-a luat 200 de lei pe 4 plătici. Când s-a întors vecina acasă, mi-a zis că nici vorba ca ea să fi trimis pe cineva la mine și că e posibil să fi fost victima unei escrocherii”, ne-a declarat femeia păcălită, în vârstă de 80 ani. Toate acestea s-au întâmplat miercuri, la un bloc de lângă Biserica Sf. Nicolae din Vaslui. Victima a anunțat poliția, însă până la această oră oamenii legii nu au reușit să o identifice pe escroacă. Printr-o nefericită coincidență, escroaca a sunat, sâmbătă dimineața, la ușa unui redactor al cotidianului Vremea Nouă, care a filmat dialogul cu ea, în speranța ca imaginile îi vor ajuta pe alți vasluieni să nu cadă în plasa acestei femei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

  1. ”Printr-o fericită coincidență” este corect. ! Dacă ați scris : ”nefericită”, comunicarea /fraza dv. favorizează escroaca, fiindcă sunteți astfel de partea ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.