0.3 C
Vaslui
31-ian.-2023

VIDEO | Vasluienii s-au îngrămădit să-și cumpere haine la mâna a doua, la preț de chilipir!

- Advertisement -
PESIMIȘTI… Cu un viitor incert, vasluienii au ales să cheltuie mai puțini bani pe haine și să profite de prețurile magazinelor second-hand.

ÎNGRĂMĂDEALĂ… Un magazin ce vinde haine second-hand a fost luat cu asalt de zeci de vasluieni, dornici să pună mâna pe câteva lucruri ale unor branduri renumite, la sfârșitul săptămânii trecute. Astfel, anunțul deschiderii unui nou magazin de profil, în zona autogării Rotrans, a devenit un motiv de bucurie pentru cei dornici de haine la mâna a doua, chilipiruri. În plus, se pare că administratorii noului magazin s-au așteptat la mai multă îmbulzeală, ținând cont de faptul că ușile s-au deschis după ce un echipaj al unei firme de pază a asigurat intrarea.

Dornici să pună mâna pe câteva haine ale unor branduri renumite, zeci de vasluieni s-au înghesuit, sâmbătă dimineață,la deschiderea unui nou magazin second hand, situat în zona autogării Rotrans. Astfel, cu o jumătate de oră înainte ca magazinul să-și deschidă, pentru prima oară, ușile, aproximativ 30 de oameni se așezaseră deja la rând. Până la ora deschiderii, au mai tot venit cei dornici de chilipiruri astfel că, cu câteva minute înainte de deschidere, se formase, la intrarea în magazin, o coadă destul de serioasă. De asemenea, se pare că administratorii noului magazin second-hand se așteptau la ceva mai multă învălmășeală, ținând cont că au cerut sprijinul unei firme de pază vasluiene. Cu toate acestea, oamenii au dat dovadă de bun simț și fiecare dintre cei așezați la coadă au intrat, în interiorul magazinului, în ordinea în care au venit. De cealaltă parte, succesul de care se bucură astfel de magazine, mai ales cele deschise în ultima perioadă de timp, arată că vasluienii nu se mai îngrămădesc să-și cumpere haine noi și le preferă pe cele mai ieftine, din import, chiar dacă, unele dintre ele, nu sunt noi. «Te uiți la televizor și vezi că pe toate canalele se vorbește de criză economică, de scumpiri și de bani mai puțini în buzunarele fiecăruia dintre noi. Este firesc ca, în această perioadă, să strângem cureaua și să încercăm, pe cât posibil, să facem ceva economii, mai ales că nimeni nu știe ce ne așteaptă anul viitor, dar viitorul nu arată chiar bine. Așa că nu cred că e nicio problemă ca, în loc să dai sute de lei pe o singură haină, să îți cumperi haine pentru întreaga familie cu aceeași sumă de bani”, spune unul dintre vasluienii așezați la coadă.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Care autogară Rotrans?? că nu mai există așa ceva!! De ce nu ați spus direct,că Sh se află la parterul resortului Spiridon🤣 Ce,nu dă bine asocierea blocului cu un Sh?!🤣🤣

  2. Ce oportunitate rara pentru locatarii care stau in penthouse in blocul ala. Dupa ce si-au cheltuit mai toti banii pe penthouse, acum dezvoltatorul proiectului imobiliar le sare in ajutor deschizand un magazin cu haine de firma la preturi de nimic. Ce Mega Image? Sh-ul e cel mai bun acolo. Oare fac livrari si prin Glovo?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.