1.9 C
Vaslui
29-mart.-2023

Viitorul nu sunã bine

- Advertisement -

Viitorul Constanta – FC Vaslui 2-2

LESINATI… Vasluiul a fãcut asearã cel mai prost joc al sãu din acest an si nu a reusit sã se întoarcã acasã decât cu un punct de pe terenul echipei Viitorul Constanta. Marius Sumudicã spunea dupã meciul de la Milano cã si-a odihnit titularii pentru a avea la Constanta cea mai bunã formatie, numai cã, asearã, s-a vãzut cât de inutil a fost acel sacrificiu.

Dupã ce au bãtut-o pe Steaua si au fãcut egal pe terenul lui Internazionale Milano, “galben-verzii” au pãrut asearã niste anonimi în fata nou-promovatei Viitorul Constanta. Sânmãrtean si compania s-au zbãtut în zadar 90 de minute, pentru cã pe teren junii lui Gicã Hagi arãtau de parcã ei ar fi fost echipa care trãgea la titlu. Fãrã nici cea mai micã dozã de regret, Sumudicã spunea dupã meciul de la Milano cã a sacrificat acea partidã pentru a alinia cu Viitorul cel mai bun unsprezece. Singura scuzã a lui Sumudicã poate fi consideratã faptul cã mai multi jucãtori nu au putut fi folositi din cauza unei indigestii cãpãtate din vizita în Italia. Fãrã Milanov si Sãlãgeanu, antrenorul “galben-verzilor” a fost nevoit sã facã mutãri în apãrare, dar schimbãrile de conjuncturã nu au prins. Dacã în apãrare într-adevãr au fost probleme, de la mijloc în sus, Vasluiul a arãtat aproape perfect – pe foaie.

Cea mai tânãrã si neexperimentatã formatie din Liga I avea sã dea prima loviturã în doar minutul 10, atunci când Iancu a deschis scorul dupã o bâlbâialã în careul nostru. Fãrã a avea vreo ocazie periculoasã, Vasluiul a egalat pânã la pauzã si totul pãrea sã revinã în scurt timp la normal. Antal a fost faultat în careu de Vâtcã, iar Sânmãrtean a restabilit egalitatea. Numai cã, dupã pauzã aceeasi poveste. “Galben-verzii” au fost împiedicati, imprecisi si total lipsiti de idei si claritate. Viitorul a mai preluat o datã avantajul prin Dicã, cel care a transformat în minutul 52 o loviturã de pedeapsã si în ciuda mutãrilor fãcute de Sumudicã, cursul jocului a fost acelasi. Noroc de Celeban cã a spãlat rusinea în ultimul minut de joc si ne-am întors acasã cu un punct. Dupã sapte etape, FC Vaslui se aflã la sapte puncte fatã de prima pozitie, iar calculele încep deja sã se complice.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.