spot_imgspot_img
spot_img
2 C
Vaslui
09-dec.-2023

Vine si Maftei?

- Advertisement -

MUTARE… Dupã sosirea lui Mihai Stoica, Vasluiul se pregãteste sã mai facã încã o mutare. Fundasul Unirii Urziceni, Vasile Maftei, este foarte aproape de a ajunge la Vaslui, în acest sens, fotbalistul fãcând deja memoriu la comisiile LPF pentru a deveni jucãtor liber de contract. Dacã LPF îi va da undã verde, Maftei va sosi la Vaslui la începutul aceste sãptãmâni. Aducerea lui a fost, se pare, o conditie pusã de MM, înainte de semnarea contractului de presedinte executiv cu FC Vaslui.

Chiar dacã nu a semnat încã cu Vasluiul, Mihai Stoica a început deja sã lucreze pentru echipa finantatã de Adrian Porumboiu. Acesta este foarte aproape de a-l aduce la Vaslui pe fundasul Unirii Urziceni, Vasile Maftei. Fotbalistul mai are contract cu ialomitenii pânã la sfârsitul sezonul, dar ‘‘galben-verzii’’ doresc sã-l înregimenteze cât mai repede. Cum perioada de transferuri s-a închis, singura posibilitate ca Maftei sã ajungã în Moldova este ca acesta sã devinã liber de contract. Se pare cã fundasul, care a evoluat si la Rapid, a depus deja memoriu la LPF pentru a deeni liber de contract, decizia adresei sale urmând a fi datã în câteva zile. Comisiile vor judeca cazul astãzi, iar dacã totul decurge normal, Maftei va veni la Vaslui, odatã cu Mihai Stoica, imediat dupã meciul Unirea Urziceni – Dinamo. Finantatorul Adrian Porumboiu a confirmat faptul cã FC Vaslui este interesatã de serviciile fundasului, si cã au înaintat o ofertã pentru acesta : ‘‘Maftei este foarte aproape de noi, mai rãmâne sã punem la punct ultimele, pentru ca jucãtorul sã devinã liber de contract. Nu cred cã vor fi probleme. Mâine (n.r. astãzi) se va judeca la LPF memoriul depus de el, si dacã devine liber, va semna imediat cu noi.’’

Maftei, curtat intens

Fundasul în vârstã de 29 de ani a fost dorit intens în aceastã varã atât de Dinamo cât si de Steaua si Rapid, dar niciuna dintre aceste echipe nu a ajuns la o întelegere cu fundasul, ori cu patronul Unirii, Dumitru Bucsaru.Vasile Maftei poate juca pe postul de fundas dreapta, fundas central sau mijlocas la închidere, pozitie pe care a fost testat la echipa nationalã de Rãzvan Lucescu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.