14.5 C
Vaslui
26-sept.-2021

VINO SÃ-ȚI ALEGI FACULTATEA LA TÂRGUL UNIVERSITÃȚILOR IEȘENE!

Joi, 20 februarie 2020, ansamblul Palas va fi locul de întâlnire al tuturor elevilor din regiunea de Nord-Est interesați de oferta educaționalã a universitãților din Iași, dar și de oportunitãțile de dezvoltare personalã. Tinerii pot afla detalii despre programele de studiu și admitere, dar pot lua parte și la workshop-uri.

Nu ești decis ce facultate sã urmezi? Nu-i nimic! A mai rãmas doar o sãptãmânã pânã la Târgul Universitãților Ieșene, unde poți afla informații direct de la reprezentanții celor cinci universitãți de stat din Iași. Evenimentul va avea loc joi, 20 februarie, în Atrium Palas Mall Iași.

Astfel, în intervalul orar 10:00 – 19:00, pe lângã oferta educaționalã, tinerii vor putea participa la workshop-urile: „Cum îmi aleg o facultate?” și „De vorbã cu angajatorii din Iași. Elevii întreabã, angajatorii rãspund”. Sesiunile de prezentãri oferã rãspunsuri detaliate la întrebãrile specifice tinerilor aflați în punctul în care fac o alegere importantã pentru viitorul lor. Le vor rãspunde consilieri în educație de la universitãțile participante, dar și specialiști ai companiilor de top din Iași Raiffeisen BANK, Accenture, Endava, Amazon, Conduent. Te-am fãcut curios? Te poți înscrie aici:  http://bit.ly/tui-inscriere.

De asemenea, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Universitatea Tehnicã „Gheorghe Asachi”, Universitatea de Medicinã și Farmacie „Grigore T. Popa”, Universitatea de Științe Agricole și Medicinã Veterinarã „Ion Ionescu de la Brad” și Universitatea Naționalã de Arte „George Enescu” vor fi prezente cu standuri de informare, pentru a-i ajuta pe liceeni sã se familiarizeze cu toate specializãrile pe care le pot aprofunda. Tinerii vor primi detalii despre perioadele de înscriere și etapele de admitere ale fiecãrei facultãți, locurile disponibile, taxele de înscriere și care sunt perspectivele dupã finalizarea studiilor.

La târg vor fi și peste 20 de asociații studențești, care le vor da elevilor sfaturi despre viața de student și activitãțile în care se pot implica în afara cursurilor.

Dacã vrei sã participi la Târgul Universitãților Ieșene și la workshop-uri, te poți înscrie aici: http://bit.ly/tui-inscriere.

Târgul Universitãților Ieșene este organizat de compania IULIUS împreunã cu Raiffeisen BANK și Accenture și face parte din programul „Iași – orașul viitorului tãu„, care vizeazã creșterea atractivitãtii Iașului la nivel regional și promovarea lui ca centru educational important și oraș ce oferã multiple oportunitãti.

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here