spot_img
27.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Violatoarele de la Puscasi au scãpat de puscãrie, dupã ce au fost iertate de victimã, pentru o sumã modicã, de 3000 euro!

- Advertisement -

LIBERE…Dupã o lunã si jumãtate de stat în spatele gratiilor, agresoarele de la Puscasi care au batjocorit o femeie violând-o cu un cârnat, vor respira din nou aerul libertãtii. Judecãtorul de drepturi si libertãti a decis revocarea mãsurii arestului preventiv dupã ce victima a decis sã-si retragã plângerea.

Pânã sã se ajungã în acest punct s-au dus negocieri dure, care s-au întins pe durata mai multor sãptãmâni, între rudele Irinei Arcãleanu si victima batjocoritã. Într-un final, agresoarea si nora ei de 16 ani au reusit sã o convingã pe femeia pe care au umilit-o sã-si retragã plângerea de la dosar, prin urmare judecãtorul de la Judecãtoria Vaslui a decis miercuri, 11 ianuarie, sã revoce mãsura arestului preventiv, punându-le pe cele douã în libertate. Pe surse am aflat cã securea rãzboiului din acest dosar a fost îngropatã contra sumei de 3.000 de euro. Putin, spun unele voci, având în vedere gravitatea faptelor comise. Agresoarele de la Puscasi au fost cercetate pentru sãvârsirea infractiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal si loviri sau alte violente. Reamintim cã la sfârsitul lunii noiembrie, victima celor douã, mamã a cinci copii, a fost transportatã la spital dupã ce a fost agresatã timp de mai multe minute. Neîntelegerile dintre Irina Arcãleanu si vecina ei sunt vechi, de aproape cinci ani, si ar fi pornit de la o idilã pe care victima  ar fi avut-o în trecut cu sotul agresoarei. Dupã ce a aflat cã a fost înselatã, Irina Arcãleanu a început sã-i facã viata un calvar vecinei sale. I-a spart geamurile la casã, a amenintat-o cu bãtaia dacã nu se mutã în altã parte, ceea ce s-a si întâmplat în urmã cu douã luni, când victima mãtura frunzele din fata portii sale. Abia întoarsã din Spania, Irina Arcãleanu a încropit un plan de rãzbunare, iar pentru a-l pune în aplicare a apelat la ajutorul nurorii, Denisa M., o minorã de 16 ani, cu care si-a imobilizat victima, apoi a târât-o în casã. Acolo, cele douã agresoare au început sã-i aplice mai multe lovituri de pumni si de picioare victimei, apoi au dezbrãcat-o si au început sã o filmeze. Pentru ca umilinta sã fie totalã, Irina Arcãleanu si Denisa M. au încercat sã-i introducã victimei un cârnat în vagin, ca o lectie sã nu mai umble dupã bãrbatii altora.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. PROASTA SATULUI –-VEDETI CE INSEAMNA BANUL LA OMUL SARAC –DAR PE PARCURS BANII CARE IAU LUAT O VA COSTA SCUMP PE FEMEIA BATUTA –-RAZBUNAREA VA FI MAI DUREROASA ––ACOLO TREBUIA SA LE LASE SA FACA BULAU –-GOLANCELE –-

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.