Violator dupã gratii, dupã ce si-a bãtut joc de cei care l-au adãpostit!

DEMENT…Un bãrbat în vârstã de 36 de ani, dat afarã de o familie din Bârlad, care l-a tinut o vreme în gazdã, a pus la cale un plan de rãzbunare înfiorãtor, fatã de cei care l-au adãpostit în locuinta lor. Bãrbatul s-a întors la casa de unde fusese dat afarã, în cursul noptii de 1/2 aprile, a intrat peste cei doi soti, cu vârste de aproximativ 55 – 60 de ani si i-a luat la bãtaie pe bietii oameni. Dupã ce i-a lovit fãrã milã, s-a nãpustit asupra femeii în vârstã de 57 de ani si a violat-o. Instanta a admis arestarea preventivã a individului, pentru urmãtoarele 30 de zile.

Un individ de 36 de ani, din Bârlad, a ajuns ieri dupã gratii, pentru o faptã teribilã. Si-a schingiuit fostii proprietari ai locuintei unde a stat o vreme în gazdã, si de unde a fost dat afarã pentru cã era betiv si violent. Individul, Cristian-Marian Iorga, s-a gândit sã se rãzbune crunt pe cei doi soti, asa cã, în noaptea de 1/2 aprilie, a intrat peste ei în casã, în jurul orei 0.00 si i-a luat la bãtaie. Dupã ce s-a sãturat sã-i batã, i-a venit în minte o altfel de rãzbunre: a violat-o pe femeie, de fatã cu sotul ei! Abia scãpati cu viatã din mâinile bestiei de care îsi fãcuserã cândva milã, cele douã victime au sunat la 112 si au chemat politia si ambulanta. Cristian Marian Iorga a ajuns în fata judecãtorului de drepturi si libertãti, procurorul de caz înaintând referatul cu propunerea luãrii mãsurii de arestare preventivã pentru 30 de zile. Lucru care s-a si întâmplat, ieri, 7 aprilie.

„Instanta admite propunerea de arestare preventivã formulatã de Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad în dosarul de urmãrire penalã nr. 1285/P/2021. Dispune arestarea preventivã a inculpatului IORGA CRISTIAN -MARIAN, cercetat pentru sãvârsirea infractiunilor de: lovire sau alte violente, (pers. vãt. C. D si C.C) si viol (faptã sãvârsitã la data de 01/02.04.2021, în jurul orei 00:30 – persoanã vãtãmatã C. D.), pe o perioadã de 30 de zile, începând cu data de 07.04.2021 si pânã la data de 06.05.2021, inclusiv.”, este decizia instantei bârlãdene. Aceasta poate fi contestatã în termen de 48 de ore de la comunicare cãtre inculpat.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ