Violatorul în serie care a semănat groază în două oraşe. Îşi căuta victime pe stradă, la şcoli, în blocuri şi în creşe

Un bărbat de 40 de ani a fost trimis în judecată pentru agresiune sexuală, acesta find autorul a numeroase violuri şi acte cu tentă sexuală comise asupra unor adolescente şi fetiţe. Individul a fost eliberat din închisoare în 2018, cu 1.000 de zile mai devreme, deşi a fost diagnosticat cu întârziere psihică şi vid emoţional.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila l-a trimis în judecată pe Cristian-Georgel Alexandru, un bărbat de 40 de ani, pentru agresiune sexuală, iar pe 25 august, instanţa a stabilit legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul. Individul este recidivist, având la activ numeroase infracţiuni, cele mai multe de natură sexuală. O expertiză psihiatrică a stabilit că este pervers sexual, având ”întârziere psihică şi vid emoţional”. Bărbatul şi-a petrecut mai toată viaţa la puşcărie. A fost condamnat pentru trei violuri şi pentru mai multe agresiuni sexuale. Obişnuieşte să acosteze femei pe stradă şi să masturbeze în faţa lor. Seria agresiunilor sexuale şi violurilor comise de Cristian-Georgel Alexandru a început în 2002, când poliţiştii au descoperit că acesta urmărea şi supunea la perversiuni sexuale copile care se plimbau pe Faleza Dunării din Brăila, printre acestea numărându-se şi eleve de la Colegiul Naţional “Gheorghe M. Murgoci”. Pentru aceste fapte a fost condamnat la 8 ani şi 6 luni de închisoare, dar a scăpat din închisoare cu 1.000 de zile mai devreme. Pe fondul problemelor psihice de care suferă, a început imediat să atace adolescente, supunându-le la tot felul de perversiuni sexuale. În octombrie 2008, Cristian-Georgel Alexandru a atacat două eleve în grupul sanitar al Liceului “Anghel Saligny” cu un cuţit. Câteva luni mai târziu, în acelaşi an, violatorul în serie a tăbărât asupra unei femei care mergea pe stradă şi a început să o mângâie pe fund, după care a început să se masturbeze în faţa ei, iar când victima îngrozită a încercat să scape cu fuga, a urmărit-o până în zona Gării CFR din Brăila. Se masturba în faţa elevelor Două adolescente de clasa a XI-a au fost următoarele sale victime în 2013. Individul a pătruns în incinta Liceului Teoretic “Nicolae Iorga” din Brăila şi a început să se masturbeze în faţa fetelor, după care, în aceeaşi zi, a repetat gestul obscen cu alte două eleve de clasa a XII-a pe o stradă învecinată cu liceul.
La scurt timp, obsedatul sexual a atacat o adolescentă de 18 ani pe strada Dorului din Brăila, a tras-o de păr şi i-a pus un cuţit la gât, după care a început să o pipăie. Înainte să plece, a lovit-o şi i-a furat 10 lei, pe care copila îi avea asupra sa.

Citeste mai mult: adev.ro/qfxbu4
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ