Violență conjugală „incendiară”: un bărbat și-a stropit soția cu benzină, i-a dat foc și a fugit! (FOTO)

NETREBNIC… De Paște și-a bătut soția și apoi i-a dat foc! După care a fugit de frica legii! (sursa foto: Facebook)

INCREDIBIL… Caz uluitor de violență în familie în comuna Puiești! O femeie de 44 de ani,  Gina Huminic, din localitate, a  fost incendiată de soțul ei, Viorel Ion Huminic, de 47 de ani, recidivist!  S-au certat, nimeni nu știe încă de la ce, iar individul, probabil băut bine, a aruncat cu benzină  peste ea și i-a dat foc. Bărbatul a abandonat-o pe femeie în chinuri groaznice și a fugit. Fiul celor doi soți, care este la Recaș în Timiș a sunat acasă, a aflat teribila faptă și a sunat imediat la 112, după ajutor.

„A fost diagnosticată cu arsură gradul 2 – 3 pe aproximativ 30 % suprafață  corporală,  veche de  24 de ore produsă prin agresiune. Soțul i-a dat foc cu benzină conform  declarații  pacientei.  Acum agresorul este plecat de acasă iar ea a sunat la 112. Se pare că soțul este recidivist. Victima este preluată de o ambulanță C2 din Bârlad și este acum transportată la Spitalul Județean Vaslui”, a precizat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui. Polițiștii l-au găsit pe agresorul piroman, cel mai probabil acesta va fi reținut pentru fapta sa. Fiica celor doi soți, în vârstă de 13 ani, a fost luată de reprezentanții Protecției Copilului, pentru că rămânea singură acasă.

 
3 COMENTARII

  1. pacat … putea so bage in calduri altfel…. la chestii din astea … sint multe motive .. unele ramanind neelucidate . chiar si de cei mai buni anchetatori.

  2. Aceasta este educatia data de 30 de ani de ciuma rosie in judetul Vaslui. Bautura si ajutoare pt. boschetari, deoarece ei sunt votanti fideli.

LĂSAȚI UN MESAJ