22.5 C
Vaslui
28-sept.-2022

Violenţa în familie, un fenomen de nestăpânit în România. Cazul româncei căreia i-a fost răpit copilul

- Advertisement -

O femeie a suportat ani de zile bătăile şi umilinţele concubinului pentru că îl iubea. Abia după ce i-a răpit copilul, a decis să anunţe Poliţia. În ciuda gravităţii faptelor, instanţele de judecată i-au aplicat agresorului o pedeapsă minimă cu închisoarea, pe care au suspendat-o sub supraveghere.

Curtea de Apel Bacău l-a condamnat definitiv pe Iulică Alexandru Dima la 2 ani şi 2 luni de închisoare cu suspendarea executării pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi violenţă îh familie. Fratelui său, F.N.D, i-a fost aplicată măsura educativă neprivativă de libertate a supravegherii, pe o durată de 6 luni, întrucât era minor la data comiterii faptei.

Cazul este unul tipic pentru România: soţii sau concubinii violenţi se folosesc de copii ca să îşi menţină partenerele de viaţă lângă ei şi să le abuzeze fizic, emoţional şi mental. În cazul de faţă, Iulică Alexandru Dima avea patima jocurilor de noroc. Puţinii bani pe care îi câştiga se duceau la jocul de barbut, în timp ce concubina lui nu avea bani ca să îi cumpere copilului pe care îl aveau de mâncare. Tânăra a început relaţia cu individul în 2017, cei doi locuind în comuna buzoiană Mihăileşti. Încă de la început, bărbatul a avut un comportament violent faţă de ea, dar nu l-a reclamat la poliţie întrucât îl iubea.

Citeste mai mult: adev.ro/rfq6td

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.