spot_img
spot_imgspot_img
9.9 C
Vaslui
18-mai-2024

Violențe fără margini în municipiul Iași! Două persoane au agresat o bunică şi copilul minor în vârstă de doar 8 ani – FOTO

- Advertisement -

În cursul zilei de 30 august 2021, pe raza municipiului Iași a avut loc un scandal în toată regula. Întâmplarea a fost postată pe un grup local. Autorul postări a explicat faptul că două persoane au agresat un copil şi pe bunica acestuia. Poliţiştii au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs conflictul.

Întâmplarea a avut loc luni, la ora 17, iar cel care a relatat firul evenimentelor a declarat că totul a început în momentul în care doi minori ar fi avut un conflict.

O bunică şi nepotul minor au fost agresaţi de doi indivizi

Conform postării publicate pe o reţea de socializare, pe data de 30 august în jurul orei 17.00, în zona Cantemir din municipiul Iași a avur loc un conflict între doi copii care s-au certat. De altfel, după conflictul dintre minori, mama şi tatăl unuia dintre copii i-a agresat fizic pe bunica şi pe celălalt minor:

Bună seara dragi oameni, astăzi în jurul orei 17, a avut loc un eveniment lipsit de respect şi umanitate într-un parc pentru copii din zona Cantemir din Iași. Doi copii s-au luat la harță și ceartă și bineînţeles, copiii au vârsta de 7 și 8 ani. Mama şi tatăl unuia dintre copii au bătut pe copilul de 8 ani de l-au băgat în spital. Au intrat peste familia copilului în casă şi l-au mai bătut incă odată în fața bunicilor lui, iar pentru că nu le-au fost de ajuns, au bătut-o și pe bunica copilului, o femeie care îşi crește nepoţii şi le oferă o educaţie demn de admirat. Poliţia şi Ambulanta nu au luat nicio măsură. I-au sancţionat pe indivizi pentru că aceste bestii au un statut financiar bun şi că sunt din partea unei familii cunoscute (…) se arată în postarea publicată pe o reţea de socializare.

Poliţiştii confirmă parţial faptul că bunica şi nepotul au fost agresaţi

Chestionaţi de reporterii BZI.RO, poliţiştii au confirmat parţial povestea menţionată pe reţelele de socializare. Așadar, oamenii legii au declarat că două persoane, o femeie în vârstă de 52 de ani şi un minor, au fost agresaţi. Totuşi, poliţiştii ieșeni infirmă faptul că agresorii ar fi intrat peste victime în casă. De altfel, autorităţile au menţionat faptul că în cauză s-au demarat procedurile de cercetare şi urmează, în urma analizei, stabilirea stării de fapt: …https://www.bzi.ro/violente-fara-margini-in-municipiul-iasi-doua-persoane-au-agresat-o-bunica-si-copilul-minor-in-varsta-de-doar-8-ani-foto-4260403?utm_source=website&utm_medium=breaking

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.