spot_imgspot_img
7.9 C
Vaslui
26-feb.-2024

Violuri în serie: S-a ascuns sub pat de frica violatorilor

- Advertisement -

A fost o săptămână neagră în judeţul Galaţi pentru femei, deoarece s-au întregistrat nu mai puţin de cinci cazuri de agresiuni sexuale – tentative de viol şi violuri, unele terminate cu agresiuni fizice, altele chiar cu pierderea vieţii victimei. Cel mai grav caz a fost fără doar şi poate cel al femeii de pe strada Garofiţei, moartă după ce a fost bătută şi violată de patru tineri. La fel de grav a fost şi cazul unei femei din Cuca, care însă a avut norocul de a scăpa cu viaţă. Femeia s-a ascuns sub pat de violatorii care îi intraseră, pe geam, în casă, în miez de noapte, sperând că va trece nevăzută, dar nu a avut nicio şansă. Victima, Dumitriţa Lupu, o tânără de 28 de ani din Cuca, a fost găsită spre dimineaţă tremurând şi plină de noroi şi sânge, în faţa casei sărăcăcioase unde locuieşte doar cu mama.

„Mi-a povestit că au intrat peste ea trei băieţi şi au făcut-o de ruşine. Nici nu putea de ruşine să-mi zică ce şi cum şi-au bătut joc de ea. Eu am fost plecată în noaptea aia la un bătrân pe care îl îngrijesc şi căruia trebuia să-i dau medicamentele şi am lăsat-o pe ea singură, dar încuiasem casa, numai că ei au intrat pe geam. Au tras de geam, geamul vechi care nu se închidea bine, şi asta a fost tot”, spunea Elisabeta Lupu, mama tinerei violate. Femeii batjocorite îi este ruşine de ce i s-a întâmplat, dar pe de altă parte nici nu vrea ca vinovaţii să scape nepedepsiţi, aşa că şi-a luat inima în dinţi şi a spus tuturor, mai ales poliţiştilor, ce a păţit.

„Era 1,30 nopatea când am auzit bătăi în geam. Nu le-am dat drumul, aşa că au tras de geam până ce l-au deschis. Eu m-am ascuns sub pat, dar m-au tras afară şi m-au violat, în fel şi chip. Pe la 4 dimineaţa speram să plece, dar iar m-au violat. Nu am mai putut, dar m-au pocnit peste faţă şi mi-a fost frică că mă omoară”, povestea tânăra. Ea locuieşte într-o casă izolată situată departe de altele, unde nu avea nicio şansă să fie auzită de cineva.

„Victima a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Galaţi, unde, în urma expertizării, s-a stabilit că prezenta urme de raport sexual recent, punându-se în evidenţă urme de spermatozoizi, cât şi semne de violenţă pe corp”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, scms. Cristina Tatulici. Cei trei autori, unul de 19 şi ceilaţi doi de 21 de ani, sunt arestaţi preventiv, acuzaţi de infracţiunile de viol şi violare de domiciliu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.