spot_img
22.5 C
Vaslui
30-mai-2023

Virgil Dãnãilã a câstigat 300 de lei si o geantã frigorificã plinã cu mici si cârnati de la Vascar!

spot_imgspot_img
- Advertisement -

FELICITÃRI…Vremea Nouã si-a rãsplãtit cîstigãtorii tombolei de 1 Mai „Te abonezi si câstigi” cu o geantã frigorificã, plinã ochi cu mici si cârnati de la Vascar. Lunã de lunã, abonații fideli sunt rãsplãtiți de Vremea Nouã cu cadouri speciale. Anul acesta, cititorii care s-au abonat pentru luna Mai au intrat într-o tombolã specialã, iar patru dintre ei au primit bani pentru picnic, câte 300 de lei, dar si o geantã frigorificã plinã ochi cu mici de la Vascar. Printre ei s-a numãrat si Virgil Dãnãilã (Bârlad), un pensionar de 80 de ani, care s-a bucurat nespus de premiu, mai ales cã avea ambele fiice venite la el în vizitã de 1 Mai. Una este sefã la serele din cadrul Primãriei Bârlad si cealaltã un renumit medic, conferentiar universitar la Facultatea de Medicinã din Galati!

Pe Virgil Dãnãilã, pensionar în Bârlad, am avut ocazia sã-l cunosc foarte bine, când acesta era sef al Departamentului Transporturi din cadrul SC Rulmenti Bârlad. Are 80 de ani „fãrã trei luni” cum ne-a informat prompt! Acesta ne-a uimit cu rãspunsul sãu, la întrebarea noastrã, de când este abonat la ziarul Vremea Nouã. „A, de când eram copil! Vremea Nouã era ziarul judetean pe atunci, apoi a dispãrut un timp, iar dupã 1990 a revenit sub numele <<Adevãrul de Vaslui>>, iar din 2005, din luna martie, a revenit la numele sãu <<Vremea Nouã>>. De altfel, eu eram abonat la toate ziarele de dupã 1990, dar primul pe care puneam mâna era Vremea Nouã! Este un ziar interesant, toate stirile sunt bune, trateazã orice informatie cu seriozitate! Bine, este loc tot timpul de mai bine, dar în general Vremea Nouã era, este si va rãmâne un ziar serios si cu stiri bune”, ne-a lãudat Virgil Dãnãilã, fostul sef de coloanã al Departamentului Transporturi din SC Rulmenti SA Bârlad. Aici a lucrat din 1985 pânã în 1998, când a iesit la pensie. Virgil Dãnãilã, la cei 80 de ani, „înghite” greu bãtrânetea! Obisnuit cu munca, cu masinile (are 68 de ani de când conduce), nu se poate adapta la bãtrânete „haine grele!” Dacã corpul sãu dã semne de obosealã, creierul sãu însã nu! Urmãreste zi de zi de dimineatã orice stire! Mai întâi citeste Vremea Nouã, sã stie ce s-a mai întâmplat în Bârlad, apoi se uitã la stirile televizate, pentru a se informa cu ce se întâmplã în tarã si în lume! Are doi copii, douã fete, de care este foarte mândru! „Fiica mea cea mare este sefa serelor de la primãrie, fiind inginer horticol, iar fata cealaltã este medic, conferentiar universitar la Facultatea de Medicinã în Galati! ! Am si doi nepoti, un bãiat si o fatã.

„Mã simt jenat cã unii dintre români spun cã judetul nostru este nenorocit! Nu-i adevãrat!”

Continuând sã discutãm cu Virgil Dãnãilã despre presa localã a judetului Vaslui, acesta a „explodat”: „Mã enerveazã rãu, dar rãu, sã stiti, când unii dintre români si în special politicieni, spun despre judetul nostru cã este unul nenorocit! Nu este adevãrat! Cine spune asta trebuie sã demonstreze! Ca nivel de viatã, noi trãim omeneste! Nu este mai rãu ca în alte pãrti din tarã. Sunt oameni care într-adevãr nu au, dar poate nu sunt vinovati ei, ci politica pe care o fac unii parlamentari sau guvernanti! Tocmai am citit la dumneavoastrã despre cazul de la Comuna Perieni, cum voia primarul sã punã bietii oameni la niste plãti imense pentru concesiunea care le expira! Felicit ziarul Vremea Nouã pentru interventia în presã, care a arãtat adevãrul si a ajutat oamenii astfel sã se schimbe lucrurile în favoarea sãtenilor”, a mai spus Virgil Dãnãilã, care a specificat totusi cu nãduf cum unii care conduc judetul nostru s-au îmbogãtit si el si nevasta si feciorul, „si cãtelul si purcelul”, în timp ce oamenii care asteaptã schimbãrile spre mai bine, le asteaptã degeaba! Ca sã schimbãm subiectul, cã devenise incomod, l-am întrebat pe tristul pensionar, Virgil Dãnãilã, cum vede el acum sãrbãtoarea 1 Mai! „Când aveam copiii mici, mergeam cu totii peste tot, în diverse excursii. Acum, e rândul lor sã vinã la noi, sã ne ducã unde vor. Anul acesta au venit cu totii la noi, cã suntem bãtrâni si nu putem sã ne mai miscãm atât de rapid, asa cã vom petrece la un grãtar în curte! Cã tot am câstigat mici si cârnãciori de la Vascar! Multimim ziarului Vremea Nouã si felicitãri pentru cã împãrtiti premii oamenilor sãrmani! Felicitãri sincere!”, a încheiat Virgil Dãnãilã! Care avea în ochi, la finalul interviului nostru, o bucurie pe care ne place sã credem cã i-au fãcut-o cei care conduc ziarul Vremea Nouã! Meritã sã vã abonati!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.