17.4 C
Vaslui
05-oct.-2022

Vizită a soldaților americani la Prefectura Vaslui, printre subiectele discutate pregătirea populației pentru situații de criză

- Advertisement -

OASPEȚI… Mai mulți ofițeri din Armata SUA și cea a României au fost, marți, în vizită de informare și documentare la Prefectura Vaslui. Vizita delegației militare mixte româno-americane a avut ca scop promovarea Parteneriatului strategic româno – american, transmite Prefectura Vaslui.

La sediul Instituției Prefectului – Județul Vaslui au ajuns, astfel, specialiști în cooperare civili-militari, dar și afaceri civile. Oaspeții au fost primiți de prefectul Marcel Lăudatu și subprefecții Mircea Gologan și Daniel Onofrei. „Delegația militară mixtă a fost formată din specialiști în cooperare civili-militari, CIMIC (civil – military cooperation) România, reprezentată de căpitan inginer George Andriu și afaceri civile CA SUA, reprezentată de căpitan șef echipă Andrew Gaydos. Întâlnirea a avut loc în sala „Alexandru Ioan Cuza” din cadrul instituției Prefectului Vaslui, a avut caracter de informare-documentare și s-a desfășurat în vederea întăririi cooperării interinstituționale și promovării parteneriatului strategic dintre România și SUA. În cadrul vizitei s-au discutat subiecte de interes, dintre care enumerăm: -cunoașterea unor aspecte relevante privind județul Vaslui; -posibilitatea unor viitoare activități de cooperare și coordonare; -identificarea unor planuri de cooperare interinstituționale; -pregătirea populației pentru gestionarea situațiilor de urgență/criză; -asigurarea rezilienței în situații de criză; -acțiuni privind imigranți/refugiați, persoane evacuate sau dislocate”, au precizat reprezentanții Prefecturii Vaslui.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

13 COMENTARII

  1. Raspunsul meu era pentru „Oameni „. O scos niste cifre din burta de zici ca suntem in filme de groaza. Legat de unirea cu Basarabia…ar face sens. Presedinta si primul ministru sunt scolite in S.U.A. Dupa 30 de ani in sfarsit se da drumul la autostrazi si pe la noi, toate podurile de peste Prut tocmai au intrat simultan in reparatii capitale.

  2. Cred ca se pregatesc lagare de concentrare (posibil exterminare?) pentru cei care refuza „vaccinurile” experimentale (care sunt arme biologice de ucidere in masa – vezi 2000 de morti in UK , 12000 in EU si 17000 in SUA raportate pana acum).
    Vin vremuri grele din septembrie/octombrie , probabil inchidere totala sub pretextul unei noi „variante” imaginare si atunci va fi usor sa ridice lumea din case unul cate unul si sa-i duca unde pregatesc ei – armata jUSA , armata coloniei Romania si prefectura cu organizarea probabil… Faceti-va rezerve de hrana si apa , tineti familia aproape si pregatiti-va de lupta pt viata ca vor sa ne omoare !

  3. Se pregateste situatie de criza ? Dislocare de populatie ? S-a vazut ca nu se mai injecteaza lumea cu otrava de modificare genetica mRNA experimental si se pregateste planul 2 ? Grija mare , frati romani !

  4. identificarea unor planuri de cooperare interinstituționale; -pregătirea populației pentru gestionarea situațiilor de urgență/criză; -asigurarea rezilienței în situații de criză; -acțiuni privind imigranți/refugiați, persoane evacuate sau dislocate”, au precizat reprezentanții Prefecturii Vaslui.

  5. Îi doare tare capul pe militarii americani de Vasluieni..Sa razi nu alta. Trebuiau sa vina la zilele orasului..o fetita ceva..un alex si geo.. Si noi am luat.o de buna. Mai bine sa ne spuna cand dau drumul la vize..doar noi si bulgarii..prostii lumii nu avem acces.. si cica suntem partenerul lor de încredere..vrajeala.. sa se duca la naiba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.