0.1 C
Vaslui
03-feb.-2023

Vlad Ghețu, noua “stea” a PSD-ului a început să muște. Atac la deputatul Botez: “Mai sunt locuri la împărțit cafeaua. Vă așteptăm cu drag!”

- Advertisement -
DORNIC DE AFIRMARE… Proaspăt uns în fruntea TSD Vaslui, Vlad Ghețu a început deja să atace: i-a spus deputatului USR Mihai Botez că, dacă vrea, poate participa și el la alegerile interne ale PSD-ului, pentru că “mai sunt locuri la împărțit cafeaua”.

TUPEU… Nici bine nu a fost ales în fruntea tineretului social-democrat din Vaslui, că Vlad Ghețu a început deja să atace. Ieri a avut prima reprezentație în mediul online: i-a spus deputatului USR Mihai Botez că, dacă vrea, poate participa și el la alegerile interne ale PSD-ului, pentru că “mai sunt locuri la împărțit cafeaua”. “Cu ocazia aceasta vedeți și dvs. ce înseamnă un partid serios! Vă puteți lua costumul, adidașii și… Rucsacul. Nu există dress code! Vă așteptăm cu drag!”, i-a spus acesta USR-istului. În discuție au intervenit și alți vasluieni, care i-au atras atenția tânărului social-democrat să nu se “obrăznicească”, pentru că pot povesti public lucruri interesante despre el: “Dacă vrei povestim și cum plângeai la poartă la Vanbet la Bogos (n.r. Fănel Bogos) să te bage măcar la făcut injecții de curcani că „b***l ăla” nu s-a ținut de cuvânt cu DSVSA”, a comentat un vasluian. “Cu asta se ocupă tineretul PSD? Cu dusul cafelei lui Buzatu? Păi până și acel post e o sinecură? Mă scuzați, partid serios? Sunteți conduși de domnul Ciolacu la nivel național, probabil au uitat să vă zică”, i-a răspuns Mihai Botez tinerei stele a PSD-ului. Simțindu-se încolțit, Vlad Ghețu a încercat să iasă rapid din discuție: “Domnule Botez, v-au murit lăudătorii și răspundeți de pe conturi false? Ce rușine, fiți mai asumat!”. Nu a uitat, însă, nici să ironizeze puțin meseria de chelner: “Trageți concluzii pripite legate de “dusul cafelei”. Nu se ocupa tinerii, se ocupă chelnerii. Sper că nu v-am trezit amintiri mai puțin plăcute la auzul acestei meserii”.

Dumitru Buzatu a anunțat ieri că va candida pentru un mandat în fruntea organizației județene PSD. Liderul social-democraților din Vaslui are aproape 68 de ani și se află la cârma organizației de 23 de ani. Niciun PSD-ist nu a îndrăznit să-l înfrute și să candideze împotriva lui. Alegerile interne din PSD Vaslui se vor desfășura astăzi, 20 ianuarie, la Sala Sporturilor din municipiul Vaslui și îi va avea ca invitați speciali pe președintele PSD si al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, și Paul Stănescu, secretarul general al PSD. Conform unor surse, se estimează o prezență de aproximativ 700 de persoane. Inițial s-a luat în calcul ca alegerile să aibă loc la Centrul de Afaceri, însă capacitatea sălii de ședințe i-a făcut pe organizatori să se reorienteze.

Mihai Botez: „din poziția de președinte al CJ Vaslui, Buzatu a adus atâta bunăstare în județ, încât nu mai știm ce să facem cu ea” 

Mihai Botez

Vestea că Dumitru Buzatu vrea să conducă în continuare organizația județeană PSD nu l-a lăsat fără reacție pe deputatul USR Mihai Botez. Acesta a scris în mediul online că, probabil, mulți îl și individiază pentru longevitatea sa și valorile promovate de-a lungul anilor, dar și pentru că „a adus atâta bunăstare în județ încât nu mai știm ce să facem cu ea”. Iată mesajul acestuia: „Ura, ura, ura! Preaiubitul conducător al județului Vaslui se pregătește să conducă organizația județeană PSD pentru încă (cel puțin!!) 4 ani. De fapt, de ce nu ar mai conduce PSD Vaslui încă 4 ani, după ce, din poziția de președinte al Consiliului Județean Vaslui, a adus atâta bunăstare în județ, încât nu mai știm ce să facem cu ea? Locuri de muncă pentru toți cei care doresc, o infrastructură de invidiat, un mediu rural bine conectat la rețelele de apă, canal și gaze, toate acestea sunt realizări cu care județul se mândrește, toate mulțumită sârguinței cu care Dumitru Buzatu s-a dedicat județului. Și cine ar putea uita de toate valorile pe care le-a promovat? Solomon, Popica, Stativă, Crețu, sau chiar propriul fiu, Tudorel Buzatu, toți sunt niște valori care ne reprezintă la nivel național cu demnitate și onoare. Nu mai vorbesc de sutele(?) de primari și consilieri locali, care duc viziunea conducătorului la nivel local, asigurându-se că prin deciziile pe care le iau zilnic, nu este vreo comună care să ia fața celorlalte. Mulți probabil manifestă o invidie de nedescris, sperând ca într-o bună zi să se poată mândri și ei cu valori ca cele promovate de domnul Buzatu, păstrătorul vechilor învățături socialiste despre gestionarea eficientă a unui județ, însă așa a fost județul nostru, mai norocos. Am văzut astăzi că premierul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, a declarat că se va retrage din postul de premier din februarie și nu va mai candida la următoarele alegeri, motivând prin lipsa resurselor de energie pentru încă un mandat. Retragerea vine după mai puțin de 6 ani de deținere a postului. Păcat că nu are și Noua Zeelandă o personalitate politică de anvergura domnului Buzatu, care să reziste în funcție, indiferent de vremuri, și poate, am putea adăuga (asta dacă suntem răutăcioși), indiferent de proastele rezultate. Ce să mai zic, să mulțumim universului pentru rezistența domnului Buzatu. Unde ar fi județul Vaslui, astăzi, fără contribuțiile esențiale ale dumnealui și ale lacheilor pe care i-a promovat în funcții publice în ultimii ani? Probabil ar fi mai bine, dar să nu ne pierdem în detalii”, a scris deputatul Mihai Botez.

Răzvan Ștefan Ifrim, un alt tânăr înrolat în PSD, se erijează în „câinele de pază al partidului” 

Răzvan Ștefan Ifrim

PE LINIE DE PARTID… Printre cei care i-au lăsat comentarii deputatului se numără și Răzvan Ștefan Ifrim, un tânăr din Bârlad, membru TSD. Acesta a încercat să-i explice cum stă treaba cu transparența decizională în rândul social-democraților, dar și cum s-a săturat populația de „povești”. „Presupun că nu știați de transparența decizională din cadrul Partidului Social Democrat. Analiza pe care o prezentați societății consider că ar trebui să fie fondată pe informații din surse credibile. Este o vorbă din popor ‘ Iarba din curtea vecinului este întotdeauna mai verde’, așa că… Vă invit să lăsați vorba… Fapte și nu cuvinte. Populația s-a săturat de chestiuni de genul ăsta. Un raport de activitate pe baza promisiunilor facute, stimate domn, oare când?”, i-a spus tânărul social-democrat, care a ținut, apoi, să-l taxeze pe deputat la prima greșeală de tehnoredactare: “«Raporate»? Oh, credeam totuși că înțelegeți faptul că atacul la adresa simpatizanților unui partid, atrage clar răspuns pe baza celor menționate de dvs. Cu privire la întrebarea pusă de dvs legat de ‘direcția de la partid’ , nu, nu am primit nicio direcție de altfel, mi-a sărit în ochi greșeala gramaticală făcută de dvs. Dacă nu încurajați tineretul, voi, cei de la USR, normal că aruncați cu pietre în ceilalți. Prefer să văd ceva util din partea dumneavoastră, de povești sunt sătul”, a mai spus tânărul PSD-ist.

Mihai Botez: “dacă Buzatu este modelul dumneavoastră, atunci mă tem că nici după Buzatu, PSD nu va avea o resursă umană decentă în județ”

PUNCTUL PE “i”… În replică, Mihai Botez l-a invitat să intre pe site-ul lui pentru a-i citi rapoartele și că ar trebui să le citească și pe cele ale deputaților PSD, dacă ar exista: “Găsesc aproape incredibil ca cineva, cu ochi și urechi, care trăiește în județul Vaslui, ar considera că nu mă bazez pe surse credibile când vorbesc de lipsa de dezvoltare a județului Vaslui. De altfel, comentariul dumneavoastră pare cam forțat. Ați primit direcție de la partid? S-a săturat populația, doar că s-a săturat de tipul celor ca Buzatu. Nu mă mai intrebați de rapoarte, sunt pe site, cine știe să folosească internetul le găsește. Unde le găsesc pe cele ale deputaților PSD? Sunteți tânăr, însă dacă Buzatu este modelul dumneavoastră, atunci mă tem că nici după Buzatu, PSD nu va avea o resursă umană decentă în județ. Mai bine nu vă mai lansați în lupte legate de cum scriem, pentru că mie nu îmi spune nimeni ce să scriu, spre deosebire de dumneavoastră. De altfel, greșelile poate “mi-au sărit”, nu “mi-a sărit”, așa cum ați scris dumneavoastră. Dar desigur, eu sunt conștient că oamenii mai și greșesc. Revenind, eu încurajez tineretul, dar nu o să încurajez vreodată pe cineva care îl preaslăvește pe Buzatu”, a răspuns deputatul Botez.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

12 COMENTARII

 1. Ne merităm soarta de cel mai sărac județ, cu un nivel de trai de lumea a3a ,cu salarii de mizerie cu o infrastructura mizerabilă. Nu se fac autostrăzi, drumuri exprese sau investiți care sa genereze locuri de munca bine plătite.

 2. 22 ani cu buzatu,si orasul a ramas ca de pe vremea lui Stefan cel Mare…am tranzitat recent orasul de unde am fugit de saracie,intorcandu ma la batranii ramasi in judet,si mai sa imi rup masina…iar el bantuie si mai vrea un mandat,nu e de mirare ca judetul e rasul Europei.

 3. USR partid de cordiți care nu au facut nimic concret niciodata! Multa gargara, atac la persoana si amenintari! Daca imi spuneti mie ca Clotilda, Botez sau Mucusor vor dezvolta vreodata ceva in tara asta, sa fim seriosi! Ce a facut Botez pentru Vaslui? Ce a facut Clotilda pt sectorul 1? Haideti in Bucuresti sa vedeti dezastru! Eu una m-am saturat de partide care promit TOT si nu fac NIMIC!

  • Bine ca ti-a facut buzatu orasul bibelou,iti rupi masina prin Vaslui,iar 40% din vasluieni au fugit in vest…aici e vb de PSD nu USR,cu cat aud bukkakele asta cu USR nu a facut,cu atat votez mai mult USR,si nu neocomunistii fsn-isti.

  • Am inteles ca sunt locuri de munca mai bine platite ca ospatar la Timisoara, fratele lui Botez, Marian i ar fi pregatit un locusor cald la finalul mandatului. Dar pentru asta i au impus o tinuta dress code si nu i ar conveni lu Mihaitza.

 4. Cine e Vlad Ghețu, care vorbește de dress code, cocalarul ăla încălțat cu mocasini de catifea și gleznele goale pe la comemorări de eroi ai neamului?…

  • Omul spune ca nu exista dress code si tu il faci cocalar ca vine in mocasini? In ce vrei sa vina, in ghete, in adidasi? E modern baiatul, aduce un suflu nou partidului

  • Pe mine nu ma interesează nici cine este Vlad, nici Botez…..doi fripturiști! Pe mine ma interesează ce dobitoci , ce idioti vor mai vota Buzatu ! Bine…el candidează dar curiozitatea este cine dracu, ce idioti vor mai vota cu el în afara de lingăii de servici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.