-0.2 C
Vaslui
27-ian.-2023

Vladimir Drăghia a dezvăluit sexul bebelușului! I s-a îndeplinit actorului dorința?

- Advertisement -

Vladimir Drăghia și partenera lui, Alice Cavaleru, au anunțat de curând că se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară, însă la acel moment nu au dezvăluit sexul bebelușului. Curiozitatea urmăritorilor lor a fost însă satisfăcută chiar în ziua de Paște, atunci când cuplul a decis să dea mare veste.

Vladimir Drăghia și-a luat admiratorii prin surprindere chiar în ziua de Paște, atunci când el și partenera lui au decis să anunțe sexul bebelușului pe care îl așteaptă nerăbdători. Cei doi tineri se pregătesc să devină din nou părinți, urmând să-i aducă acasă fetiței lor, Zora, un nou partener de joacă.

Vladimir Drăghia a dezvăluit sexul bebelușului cu numărul 2!

Cuplul radiază de fericire, încă de când cei doi soți au aflat că vor avea un al doilea copil, pe care și l-au dorit de mai multă vreme, însă minunea s-a întâmplat abia recent. Acestora le va fi mult mai ușor de data aceasta, având în vedere că în familia lor urmează să vină tot o fetiță!…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/vladimir-draghia-a-dezvaluit-sexul-bebelusului-i-589178.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.