1.7 C
Vaslui
28-ian.-2023

Vladimir Putin ar suferi de demenţă, iar frica de trădare îl înnebuneşte, spune un fost KGB-ist. Preşedintele rus vrea să invadeze oraşul natal al lui Zelenski

- Advertisement -

Vladimir Putin suferă probabil de Parkinson şi de demenţă în stadiu incipient, iar paranoia şi frica lui faţă de trădători îl înnebunesc, a declarat un fost agent KGB, potrivit The Sun.

Sănătatea dictatorului de la Kremlin a fost mult timp sursa de speculaţii, surse occidentale sugerând că are probleme serioase de sănătate. În ciuda faptului că secretarul de presă al lui Putin, Dmitri Peskov, a insistat că sănătatea lui Putin este „excelentă”, recentele sale apariţii publice, de după invazia Ucrainei, au pus sub semnul întrebării starea sa fizică. Fostul spion rus Boris Karpichkov, în vârstă de 62 de ani, a spus că, pentru a-i fi protejată imaginea de „om puternic”, nici măcar membrii cercului intim al lui Putin nu sunt la curent cu starea sănătăţii sale.

Dezertorul rus, care locuieşte acum în Marea Britanie, a spus că Putin este paranoic şi vede pe toată lumea ca pe un posibil „trădător”, iar sănătatea lui este o „o problemă deosebit de sensibilă”.

Citeste mai mult: adev.ro/rban2r

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.