19.8 C
Vaslui
28-iun.-2022

Vlăduța Lupău este gata să devină mamă! Cum îl va chema pe băiatul artistei: «Și-a ales singur numele»

Mult a fost, puțin a mai rămas! Da, vorbim despre sarcina artistei Vlăduța Lupău, care este pregătită să devină mamă și să își cunoască băiatul. Deja a început numărătoarea inversă, motiv pentru care vedeta a vorbit despre pregătirile pe care le-a făcut.

Vlăduța Lupău și-a ținut sarcina ascunsă o bună perioadă de timp. Când a făcut marele anunț- acela că va deveni mamă, vedeta ajunsese deja la cel de-al doilea trimestru, așa că pare că timpul a zburat, nu altceva! Mai e foarte puțin până când artista de muzică de petrecere și partenerul său, fotbalistul Adi Rus, vor deveni părinți, iar cei doi s-au pregătit temeinic pentru venirea pe lume a băiatului lor.

Se vede că îi plac secretele, căci Vlăduța a anunțat într-un stadiu destul de avansat că este însărcinată, ca mai apoi să ne țină cu sufletul la gură în ceea ce privește sexul bebelușului. Multe persoane au acum, o nouă curiozitate: ce nume va purta micuțul? Vlăduța Lupău a făcut o declarație scurtă pe această temă, dar a păstrat discreția, așa cum ne-a obișnuit. Se pare că nu vom afla nici numele băiețelului prea curând.

Vlăduța Lupău, despre numele pe care îl va purta copilul său

Ne-am gândit la un nume încă din primele zile! Și-a ales singur numele… O să vă spun povestea numelui când vine pe lume (râde)”, a declarat Vlăduța Lupău, pentru revista VIVA!https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/vladuta-lupau-este-gata-sa-devina-mama-cum-il-va-635774.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here