-0.2 C
Vaslui
05-dec.-2022

Voiau sa stranga bani pentru nunta

- Advertisement -

Drama cumplitã la Bârlad: cei patru tineri morti în Italia vor fi adusi astazi în tara

TRAGEDIE Alexandra Stan era logodnica lui Andrei Chiru, iar Lãcrãmioara Pascu, logodnica lui Vasile Dumitrascu. Acesti patru tineri bârlãdeni, au avut un sfârsit cumplit, în tragicul accident rutier produs miercuri, 20 octombrie, pe soseaua de centurã a orasului Roma, Italia. Fostii colegi si prieteni din Bârlad, care îi plâng si îi regretã, spun cã Alexandra ar fi fost însãrcinatã. Andrei Chiru si Vasile Dumitrascu au fost taximetristi în Bârlad si buni prieteni, iar cele douã fete erau si ele prietene din copilãrie. Familiile lor sunt greu încercate de aceastã tragedie, iar corpurile neînsufletite urmeazã a fi aduse în tarã astãzi sau mâine cel mai târziu. Alexandra si Andrei vor fi depusi la Capela Bisericii “Sf. Spiridon” si vor fi îngropati împreunã.

Doi tineri si douã tinere din municipiul Bârlad, cu vârste între 19 si 29 de ani, si-au pierdut viata în Italia, la Roma, miercuri seara, pe 20 octombrie, într-un teribil accident rutier. Tinerii erau prieteni si se aflau în Italia de putin timp, pentru a face bani sã-si organizeze nuntile. Cei doi sunt Vasile Dumitrascu (29 de ani) care a fost soferul masinii si Andrei Chiru (21 de ani), ambii fosti taximetristi la Bârlad, în cadrul unor firme particulare. Cele douã fete sunt Alexandra Stan (19 ani), logodnica lui Andrei Chiru si Lãcrãmioara Pascu (21 ani) din satul Brãdesti, comuna Vinderei, prietena soferului masinii implicate în accident, Vasile Dumitrascu. Conform cotidianului italian “Corriere della Sera” soferul Vasile Dumitrascu, a ratat iesirea de pe autostradã care ducea spre capitala Italiei si a tras de volan, intrând într-un parapet metalic. Corpurile celor patru pasageri au fos efectiv sfârtecate. Practic, conform presei italiene, trupurile tinerilor bârlãdeni au fost sectionate de la mijloc de parapet. Autoturismul, care circula cu mare vitezã, s-a rãsturnat dupã ce soferul a pierdut controlul volanului. Alexandra Stan, Lãcrãmioara Pascu si Andrei Chiru, au murit pe loc, în vreme ce cel de-al patrulea, Vasile Dumitrascu, a fost transportat la spital, unde nu a mai putut fi salvat. Politia rutierã italianã a demarat o ancheta cu privire la conditiile accidentului. Potrivit primelor concluzii ale cercetãrilor, incidentul a avut loc pe un drum fãrã denivelãri si uscat. Foarte multe întrebãri referitoare la acest accident cumplit nu îsi gãsesc încã rãspunsurile în sufletele pãrintilor care îsi vor îngropa copiii morti în aceastã tragedie rutierã.

Împreunã si dincolo de moarte

Cei patru tineri bârlãdeni decedati vor fi adusi în tarã, în cursul zilei de astãzi sau cel mai târziu mâine. Fostii colegi si prieteni din Bârlad, care îi plâng si îi regretã, spun cã Alexandra ar fi fost însãrcinatã. Andrei Chiru si Vasile Dumitrascu au fost taximetristi în Bârlad si buni prieteni, iar cele douã fete erau si ele prietene din copilãrie, ambele fiind ospãtãrite. “Asa stim noi, cã Alexandra era însãrcintã si trebuiau sã organizeze nunta, de aia au plecat în Italia: sã facã bani. Pãcat de ei, se iubeau mult si uite cã spre marea disperare a pãrintilor, au plecat împreunã dincolo. Prea tineri si prea frumosi…pãcat de ei”, ne-a spus Corina, o fostã colegã de-a Alexandrei. Lãcrãmioara Pascu era si ea logoditã cu Vasile Dumitrascu, soferul masinii în care si-au gãsit sfârsitul cei patru. Surse din anturajul lor ne-au precizat cã Vasile plecase în Italia sã recupereze o datorie de la cineva, tot pentru organizarea nuntii. Din nefericire, viteza excesivã cu care au rulat pe soseaua de centurã a Romei nu le-a dat nici o sansã de supravietuire. Familiile lor sunt încã în stare de soc, iar tatãl lui Andrei, care este si el taximetrist în Bârlad, nu poate întelege cum de s-a putut întâmpla sã-si piardã copilul, care îmbrãtisase aceeasi meserie. Alexandra si Andrei vor fi depusi la capela Bisericii “Sf. Spiridon” din Bârlad, când vor ajunge în tarã, urmând a fi îngropati împreunã. Lãcrãmioara Pascu va ajunge acasã în satul Brãdesti, comuna Vinderei, iar cel mai probabil corpul lui Vasile Dumitrascu va fi depus la capela Cimitirului “Eternitatea” din Bârlad.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

14 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.