spot_img
spot_imgspot_img
18.8 C
Vaslui
25-mai-2024

Voiculescu: Până la 1 februarie, vom avea o nouă majoritate parlamentară şi Băsescu va fi suspendat

- Advertisement -

Dan Voiculescu crede că până la 1 februarie se va forma o nouă majoritate parlamentară care îl va suspenda pe preşedintele Traian Băsescu.

„În România, se vorbeşte prea mult despre politică, prea mult despre Traian Băsescu care, după părerea mea, este un produs expirat şi nu mai merită să vorbim despre el. Traian Băsescu întotdeauna a rezistat şi a câştigat de două ori, reuşind să imagineze adversari şi să provoace discordie între opozanţii politici. La ora actuală, România are o problemă majoră: instabilitatea politică. Există o Coaliţie la Putere care este foarte fragilă şi care este foarte probabil ca, în următoarele luni, să fie răsturnată. Eu cred că până la 1 februarie vom avea mişcări în interiorul Parlamentului care vor crea o nouă majoritate parlamentară care va trebui să-l suspende pe preşedinte. Parlamentarii pot fi orice, numai sinucigaşi nu pot fi. Viitorul lor politic depinde de atitudinea pe care o vor avea în următoarele două-trei luni. Prima acţiune trebuie să fie suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, pentru că acolo este răul cel mai rău al României, urmată de schimbarea Guvernului”, a spus Voiculescu, la Antena3.

Întrebat dacă a ales între Ponta şi Antonescu, aşa cum a declarat Băsescu, Voiculescu a răspuns: „Băsescu întotdeaun crează diversiuni şi caută să aibă un adversar bine identificat cu care să se lupte. Fără adversar, nu poate respira. Nu e treaba mea să aleg între cei doi, nu ştiu dacă e momentul să aleagă cineva, şi acuzatiile pe care Băsescu mi le aduce au o singură cauză evidentă: trustul de presă care nu este obedient şi care nu vrea să-i cânte în strună şi să arate realizările minuntate în epoca Traian Băsescu”.

realitatea.net

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.