19.8 C
Vaslui
06-oct.-2022

Voluntarii de la “People to People” s-au transformat în Mos Crãciun

- Advertisement -

CADOURI Membri voluntari ai organizatiei „People to People”, împreunã cu un grup de elevi de la Scoala Gimnazialã „Stefan cel Mare” Vaslui si CAR Vaslui l-au ajutat pe Mos Crãciun sã aducã bucurii si emotie în rândul scolarilor de la Grãdinita si Scoala din Dobroslovesti.

Pentru cei 40 de elevi din grãdinitã si din clasele primare, care învatã la Scoala din Dobroslovesti, mosul a venit încărcat cu daruri. Colegii lor mai mari au strâns jucãrii, haine, multe dulciuri si fructe, pe care Mosul le-a oferit cu dãrnicie tuturor copiilor. Copiii au cântat colinde si au recitat poezii pentru a-l rãsplãti pe Mos Crãciun. Ei au fost foarte entuziasmati si fericiti, bucurându-se de surpriza fãcutã.

Momente emotionante au trãit si elevii clasei a VII-a de la Scoala Gimnazialã „Stefan cel Mare” Vaslui, care s-au reîntâlnit în scoala din Dobroslovesti cu fosta lor doamnã învãtãtoare. Ei au cântat colinde si au intrat împreunã în atmosfera Crãciunului. Si pentru cã zâmbetul de pe chipul copiilor a fost cea mai frumoasã rãsplatã pentru darurile oferite, ajutoarele Mosului au promis cã vor reveni de fiecare datã când vor avea ocazia cu daruri la colegii lor mai mici.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.