8 C
Vaslui
08-dec.-2022

„Vom juca doar pentru noi si pentru fani”

- Advertisement -

Singurele bucurii care le-au mai rãmas

NU RENUNTÃ…Pãrãsiti de conducerea administrativã, abandonati de staff-ul tehnic si fãrã nici o promisiune de mai bine din nici o parte, „galben-verzii” îsi continuã lupta în campionat. Indecisi, dupã demisia lui Ciobotariu, dacã vor mai duce campionatul pânã la capãt, fotbalistii s-au decis ieri sã onoreze totusi partida din aceastã searã, de pe Cluj Arena. Sub conducerea lui Costinel Botez, noul antrenorul al echipei, FC Vaslui va lupta azi pentru cele trei puncte cu un adversar aflat în mare formã, Universitatea Cluj. „Vom juca pentru noi, pentru familiile noastre si pentru fani. Bucuria lor a fost singura noastrã rãsplatã în ultimul timp.” au declarat jucãtorii cu o zi înaintea meciului cu U.

Întâmplãrile din ultimele sãptãmâni de la club îi face pe suporteri sã se teamã de o nouã victorie a echipei, azi pe terenul Universitãtii Cluj. ” La FC Vaslui existã un paradox nemaiîntâlnit la altã echipã din lume. Cu cât joacã mai bine , cu atât situatia se înrãutãteste. Ca urmare a victoriei cuSteaua, directorul si presedintele clubului au demisionat. Sãptãmâna trecutã, scorul campionatului fãcut în fata Coronei ne-a adus despãrtirea de Ciobotariu. Cine stie ce „surprize” ne-ar mai aduce o nouã victorie. Am ajuns sã îmi doresc sã nu mai batem pentru a nu se mai destrãma echipa.” a scris Andrei, unul dintre fanii echipei, pe o retea de socializare. Aflati pe locul 5, la un singur punct de pozitia a 4-a, ocupatã de Dinamo, „galben-verzii” îsi vor continua lupta pentru un loc cât mai bun în clasament, cu toate cã au rãmas fãrã principala „sursã” de motivare. Liviu Ciobotariu. „Cu sigurantã ne va fi greu fãrã el. Era singurul care ne mai tinea uniti si care ne mai mobiliza. Însã asa cum a fost si pânã acum, si în meciul cu „U”, singurul nostru obiectiv este câstigarea celor trei puncte.” au declarat jucãtorii la plecarea spre Cluj. Misiunea lor însã nu va fi deloc usoarã. Universitatea Cluj se numãrã printre cele mai în formã echipe din campionat în aceastã perioadã. În ultimele cinci partide, „Sepcile Rosii” au obtinut 4 victorii si o singurã înfrângere. Dan Bucsã, mijlocasul clujenilor a declarat înaintea partidei: „Stim cã ne asteaptã un meci foarte greu. FC Vaslui joacã un fotbal bun si sunt în fruntea clasamentului. Bãnuiesc cã îi afecteazã aceste probleme financiare, însã pe noi nu ne intereseazã. Vrem sã îi batem.”

Cheia meciului: Antal vs Lemnaru

În meciul din aceastã searã se vor întâlni cei mai buni marcatori ai Ligii I în acest moment, Liviu Antal si Valentin Lemnaru. În timp ce FC Vaslui nu a primit gol în ultimele cinci partide jucate afarã, Universitatea Cluj se numãrã printre echipele cu cea mai slabã fortã ofensivã de pe teren propriu. Doar 9 goluri au reusit sã înscrie „studentii” în 14 partide jucate pe Cluj Arena. Probabilitate foarte mare ca meciul va fi transat de jocul celor 2 golgheteri.

Echipele probabile:

FC Vaslui: Cerniauskas, Gil Bahia, Balaur, Ortiz, Musat, Madson, Razzotti, Antal, Abelairas, Popovici, Temwanjera. Nuno Viveiros este suspendat etapa asta din cauza cumulului de cartonase galbene

U Cluj: Niculescu, Ciupe, Ninu, Abrudan, Gërçaliu, Bucsã, Cristocea, Boutadjine, Calcan, Nicu Lemnaru

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.