3.2 C
Vaslui
26-nov.-2022

Vor continua lucrãrile pe bulevardul central din vaslui

- Advertisement -

Primãria Vaslui încearcã sã mentinã un ritm alert de lucru, pentru ca venirea frigului sã prindã bulevardul central al municipiului asfaltat pe toate cele patru benzi.

Lucrãrile în desfãsurare pe strada principalã a municipiului Vaslui vor continua atât cât va permite vreme. Primãria urmãreste sã conteze cât mai repede conductele care le înlocuiesc pe cele vechi, pentru ca apoi sã se treacã la asfaltarea strãzii.

“Este în programul mare, Planul Integrat de Dezvoltare Urbanã. Încercãm sã terminãm anul acesta strada Stefan cel Mare, pânã la Liceul <<Anghel Ruginã>>. Sã fie fãcute interceptãrile si racordul, apoi sã continuãm cu asfaltarea strãzii. Vrem ca, atunci când va veni zãpada, circulatia sã se facã pe patru benzi, pentru cã pe timp de iarnã conditiile de circulatie sunt altele”, a spus viceprimarul Daniel Neacsu.

Primãria încearcã sã mentinã un ritm alert al lucrãrilor, vremea bunã de acum încurajând municipalitatea sã creadã cã asfaltarea ar putea fi finalizatã pânã la sosirea frigului.

“Ritmul de lucru este intens, se lucreazã de la prima orã a diminetii pânã când permite timpul”, a mai spus Neacsu. (Andrei POPESCU)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.