spot_imgspot_img
14.8 C
Vaslui
12-apr.-2024

Vor revansa

- Advertisement -

AMBITIE… Liderã în seria A a Diviziei A la handbal masculin, HC Vaslui primeste vizita echipa a doua a Bacãului. Meciul va avea loc sâmbãtã, de la ora 12.00, la Sala Sporturilor din Vaslui.

Dupã victoria dramaticã obtinutã la Suceava, handbalistii vasluieni vor revansa în fata Stiintei, echipã care câstigat în partida tur, scor 32-23. Chiar dacã Bacãul a beneficiat si de jucãtori de la prima echipã, trupa lui Gugles nu a prins una dintre cele mai bune partide. Înaintea acestui joc, Vasluiul ocupã prima treaptã a podiumului cu zece puncte, în timp ce bãcãuanii sunt pe ultimul loc, cu zero puncte. Acestia au obtinut douã victorii, însã echipa a fost penalizatã cu patru puncte pentru nerespectarea cerintelor de vârstã. Antrenorul echipei, Liviu Gugles sperã ca echipa sã joace la rezultat, pentru cã cele mai importante sunt cele douã puncte puse în joc. “Am jucat multe meciuri împotriva lor. E o echipã formatã din jucãtori adusi de la Chisinãu, care au crescut în valoare. Trebuie sã jucãm la rezultat. Jucãm de la meci la meci din ce în ce mai bine si trebuie sã facem totul pentru a transa victoria în favoarea noastrã”, a declarat Liviu Gugles. HC Vaslui nu va putea conta în aceastã partidã pe Ionut Savin, jucãtor accidentat destul de grav la antrenamente.

Probleme financiare

Dupã ce proiectul realizat la Consiliul Judetean a ajuns la sfârsit, Handbal Club trece din nou printr-o perioadã nefastã din punct de vedere financiar. Tehnicianul echipei, Liviu Gugles sustine cã numai prin rezultatele bune, autoritãtile, dar si sponsorii vor veni alãturi de echipã. “Numai prin rezultatele noastre vom reusi sã atragem atât autoritãtile, cât si mediul privat sã vinã alãturi de echipã. Trecem printr-o perioadã bunã si sunt sperante cã vom trece peste aceste momente”, a mai adãugat Gugles.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.