spot_imgspot_img
13.1 C
Vaslui
04-mart.-2024

Vor sa innoade sirul victoriilor

- Advertisement -

ÎNCREZÃTORI… Seria de trei victorii consecutive ale Vasluiului le-a redat încrederea fotbalistilor “galben-verzi” care au un moral foarte bun pentru meciul de la Sibiu, cu Gaz Metan Medias. Atacantul Christian Pouga, este încrezãtor în ceea ce priveste sansele echipei sale de a obtine toate cele trei puncte puse în joc, puncte care sunt absolut necesare pentru ca FC Vaslui sã se mentinã în cursa pentru una dintre pozitiile fruntase.

Transferat în aceastã varã pentru a suplini lipsa lui Mike Temwanjera din atacul FC Vaslui, camerunezul Christian Pouga a reusit ca pânã acum sã demonstreze cã meritã încrederea ce i-a fost acordatã. Atacantul care a trecut si pe la FC Sevilla s-a acomodat foarte bine cu orasul, si deoarece nu a putut sta departe de sotie si copil, i-a chemat pe acestia la Vaslui. Pouga este jucãtorul cãtre care sunt aruncate majoritatea baloanelor, datoritã fizicului sãu impresionant acesta câstigând majoritatea duelilor aeriene cu fundasii adversi. Chiar dacã pânã acum a reusit sã înscrie doar de douã ori în campionat, camerunezul este încrezãtor cã în scurt timp va ajunge la forma pe care si-o doreste si randamentul lui pe teren va fi crescut. “A fost mai greu pentru mine sã mã acomodez, deoarece am venit la Vaslui aproape din vacantã. Am ratat o mare parte a pregãtirii, si de cum am ajuns am fost introdus în teren. Acum încep sã recuperez din urmã pregãtirea, iar în scurt timp sã pot da totul pe teren”, a declarat Pouga. Cele trei victorii consecutive le-au dat încredere “galben-verzilor”, care îsi doresc sã continue seria bunã prin câstigarea tuturor celor trei puncte în fata formatiei Gaz Metan Medias. “Eu joc ca sã câstig de fiecare datã , însã trebuie sã tratãm adversarul cu respect. Dacã vom trata meciul de duminicã cu seriozitate, atunci vom putea câstiga cele trei puncte. Cu totii muncim sã îndeplinim obiectivul clubului, acela de a câstiga campionatul.”, a mai adãugat atacantul camerunez. La fel de încrezãtor s-a arãtat si Wesley care nu concepe alt rezultat în afara unei victorii: “Mergem la Gaz Metan doar la victorie. Nu mã gândesc la alt rezultat, deoarece trebuie sã învingem neapãrat pentru a rãmâne în cursa pentru titlu.”

„Vasluiul are cel mai bun lot”

„Deşi întâlnim o echipã cu pretentii îndreptãtite la câştigarea titlului, probabil cu cel mai bun lot din tarã, încercãm sã dovedim cã şi noi suntem un adversar redutabil care nu a pierdut decât douã meciuri, la limitã în actualul sezon. Ne dorim sã fie un campionat al doborârii barierelor, iar duminicã sã învingem Vasluiul şi sã distrugem o traditie nefastã pentru noi. Nu avem suspendati în lot însã unele probleme medicale acuzã Akaky şi Aganovic.” – Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan Medias.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.