1.5 C
Vaslui
04-dec.-2022

Vor sa-si consolideze pozitia de lider

- Advertisement -

LPS Piatra-Neamt – HC Vaslui, mâine, 11.00

HOTÃRÂTI… Mâine, HC Vaslui va încerca sã obtinã o nouã victorie în cadrul campionatului Diviziei A la handbal masculin, în meciul din deplasare cu LPS Piatra-Neamt. Bãietii lui Gugles si-au propus o evolutie cât mai bunã în partida de mâine, pentru a-si consolida pozitia de lider a seriei A.

Liderul seriei A a Diviziei A la handbal masculin va întâlni sâmbãtã, la Piatra-Neamt formatia din localitate LPS, echipã aflatã pe penultima pozitie a clasamentului. Elevii lui Gugles pornesc ca favoriti tinând cont cã vin dupã douã succese consecutive si de faptul cã cele douã echipe se aflã la poli opusi în clasament. În runda precedentã, handbalistii vasluieni nu au fãcut cea mai bunã partidã din acest sezon, dar au jucat la rezultat si au obtinut cele douã puncte puse în joc. Vasluiul a învins echipa a doua a Bacãului cu 27-25. De partea cealaltã, nemtenii au pierdut la Iasi, 31-19 si dupã opt jocuri ocupã locul sase cu sase puncte. Cu 12 puncte în clasament, trupa lui Gugles nu poate pierde prima pozitie, tinând cont cã urmãtoarele douã clasate, Universitatea Galati si Politehnica Iasi se aflã la trei puncte distantã. În partida tur Vasluiul s-a impus fãrã probleme, scor 36-30.

“Mergem la victorie”

Antrenorul Vasluiului, Liviu Gugles nu ia în calcul un alt rezultat decât victoria în partida de mâine de la Piatra-Neamt. Acesta sperã ca echipa sã continue sã joace la rezultat. “Mergem la victorie, altã solutie nu avem. Dacã am ajuns aici, de acu’ trebuie sã facem tot ce ne stã în putintã sã câstigãm seria si sã ne calificãm la barajul de promovare în Liga Nationalã. Tot lotul este valid, cu exceptia lui Savin, care va lipsi o perioadã destul de lungã. Sperãm ca jucãtorii sã fie concentrati la fiecare fazã si sã jucãm la rezultat”, a declarat Liviu Gugles.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.